ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρήτρα 10.000.000 ευρώ στον Μάρκους Μπεργκ

Ρήτρα 10.000.000 ευρώ στον Μάρκους Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ατζέντης του Μπεργκ και η διοίκηση του Παναθηναϊκού μετέβαλλαν τους όρους της συνεργασίας του στις δύο τελευταίες συναντήσεις. Διαβάστε στο Sport24.gr τα τελικά ποσά.

Από μία συνάντηση για τα διαδικαστικά, κατέληξε να φέρει πολλές αλλαγές στη συμφωνία... Διότι οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό και ο ατζέντης του Μάρκους Μπεργκ μετέβαλλαν πολλούς από τους όρους της συνεργασίας τους, μετά τις αρχικές συζητήσεις που είχαν καταλήξει!

Τελικά, υπήρξε μία αύξηση σε όλα τα συμφωνηθέντα ποσά και άρχισε η σύνταξη των επίσημων εγγράφων, ώστε να υπογραφούν στις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά τις αλλαγές στη συμφωνία, η κυριότερη αφορά τις αποδοχές του Μπεργκ. Ο Σουηδός στράικερ θα αμείβεται με 1,1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως και προβλέπονται άλλες 100.000 ευρώ υπό τη μορφή μπόνους. Η νέα αμοιβή θα ισχύσει άμεσα, από την τρέχουσα σεζόν.

Η ρήτρα εξαγοράς παραμένει και αυξάνεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ και διαμοιράζεται ως εξής: ο Παναθηναϊκός θα πάρει τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ έχοντας το 55% των δικαιωμάτων, το Αμβούργο τα 3,5 εκ. ευρώ λόγω του 35% και ο ποδοσφαιριστής δικαιούται 1 εκ. ευρώ, με το 10%. Ουσιαστικά, ένα 2,5% από τα δικαιώματα που είχε ο Μπεργκ, μεταφέρθηκαν στην ΠΑΕ.

Το νέο συμβόλαιο έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2019, όπως είχε συμφωνηθεί αρχικά. Δηλαδή, θα επεκταθεί κατά 12 μήνες σε σύγκριση με το ισχύον, που διαρκεί έως τον Ιούνιο του 2018.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ