ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Retweet με νόημα από τον Αλαφούζο

Retweet με νόημα από τον Αλαφούζο
Αλαφούζος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αρτούρ Μαζουακού βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών της West Ham, αλλά και σε αυτό του Γιάννη Αλαφούζου. Διαβάστε και θα καταλάβετε για ποιο λόγο.

Στον Ολυμπιακό ήρθε ως ταλέντο, έπαιξε δυο χρόνια και φέτος το καλοκαίρι πήρε την "καλή" μεταγραφή για τη Γουέστ Χαμ. Στο Λονδίνο, όμως, τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά για τον Αρτούρ Μαζουακού, που δέχεται έντονη κριτική από τον Τύπο και τους οπαδούς της ομάδας.

Στο χθεσινό παιχνίδι με την Γουέστ Μπρομ, ο Γάλλος μπακ έκανε τραγικό λάθος , όταν βρήκε τη μπάλα με το χέρι. Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και κάπως έτσι, με εύστοχο πέναλτι του Νασέρ Τσαντλί, τα 'Σφυριά" βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Τη συγκεκριμένη φάση σχολίασε Άγγλος δημοσιογράφος. " Πέρυσι, αυτός ο παίκτης αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό" έγραψε και παρέθεσε το video με τη σχετική φάση. Στη συνέχεια, ένας χρήστης του Twitter έκανε Retweet λέγοντας πως " ο Μαζουακού συνεχίζει τις παλιές συνήθειες. Οι διαιτητές στην Ελλάδα δεν έδιναν τόσο εύκολα πέναλτι".

Τι ακολούθησε;

Το retweet του Γιάννη Αλαφούζου, που θέλησε με τον δικό του (διαδικτυακό) τρόπο να καταδείξει πράγματα και καταστάσεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Retweet με νόημα από τον Αλαφούζο
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ