ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρεπό τον Δεκαπενταύγουστο στον Παναθηναϊκό

Ρεπό τον Δεκαπενταύγουστο στον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Αναστασίου άφησε ελεύθερους τους ποδοσφαιριστές του για το Σάββατο 15 Αυγούστου και τους περιμένει την Κυριακή, για την προετοιμασία για το ματς με τη Γκαμπάλα.

Με τα αγαπημένα τους πρόσωπα θα περάσουν την εορτή του Δεκαπενταύγουστου οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αφού ο Γιάννης Αναστασίου δεν προγραμμάτισε προπόνηση για το Σάββατο (15/8).

Ο προπονητής του Τριφυλλιού προτίμησε να τους αφήσει να ηρεμήσουν, μετά από μία έντονη εβδομάδα που είχε αρκετές εσωτερικές αναταράξεις, λόγω των... διαρροών και της ήττας με 3-0 στο φιλικό από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η επόμενη προπόνηση έχει οριστεί για την Κυριακή (16/8) στις 18:00 στο "Γεώργιος Καλαφάτης", για να αρχίσει η προετοιμασία εν όψει των παιχνιδιών με τη Γκαμπάλα στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (14/8), το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής μπάλας και σπριντ με τελειώματα. Ο Κότσαρης ακολούθησε θεραπεία, οι Εσιέν, Τελάντερ και Μπούρμπος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ενημέρωση για τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει για αλλαγές στη λειτουργία των εκδοτηρίων διαρκείας, λόγω του Δεκαπενταύγουστου. Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι από σήμερα στις 14:00 και όλο το Σαββατοκύριακο τα εκδοτήρια της Θύρας 3, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας θα είναι κλειστά.

Από τη Δευτέρα 17/8 συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία των εκδοτηρίων με καθημερινό ωράριο 9:30 – 17:30, εκτός Σαββατοκύριακου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ