ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρέις: "Θα αγωνιστώ όπου χρειαστεί"

Ρέις: "Θα αγωνιστώ όπου χρειαστεί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νούνο Ρέις υποσχέθηκε να δίνει τον καλύτερο εαυτό του όταν αγωνίζεται και να στηρίζει τους συμπαίκτες του όταν μένει στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Νούνο Ρέις είναι το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και μπορεί να βοηθήσει σε τρεις θέσεις. Στην καθιερωμένη ερώτηση για το που προτιμά να παίζει, τόνισε πως θα το πράξει όπου εντοπιστεί κενό και υποσχέθηκε να ενισχύει όποιους συμπαίκτες του, προτιμώνται για την ενδεκαδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νούνο Ρέις

«Ολοι ξέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο κλαμπ. Μου άρεσαν πολύ αυτές οι πρώτες τρεις μέρες μου με την ομάδα. Τούτη τη στιγμή αυτό που χρειάζομαι είναι να καταλάβω τις ιδέες του προπονητή και να παίρνω τις σωστές αποφάσεις μέσα στο γήπεδο. Να μάθω καλύτερα τους νέους συμπαίκτες και τις επόμενες εβδομάδες όλοι μας θα έχουμε έρθει πιο κοντά και θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι, για να κάνουμε μια καλή σεζόν».

-Ο στόχος σου εδώ με τον Παναθηναϊκό;

«Όλοι ονειρεύονται το πρωτάθλημα. Θα αρχίσουμε και παιχνίδι με το παιχνίδι θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε".

-Μπορείς να αγωνιστείς σε διάφορες θέσεις. Πιστεύεις ότι θα μπορέσεις να κερδίσεις φανέλα βασικού;

«Όλοι μπορούν να παίξουν στην ομάδα. Εγώ πρέπει να δουλεύω κάθε μέρα και ο κόουτς σε κάθε ματς θα επιλέγει τους καλύτερους έντεκα. Αν είμαι μέσα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, αν όχι θα στηρίζω απ’ έξω τους συμπαίκτες μου».

-Εχεις μιλήσεις με τον κόουτς για το ρόλο που έχει στο μυαλό του για σένα;

«Στη Γαλλία έχω παίξει κεντρικός αμυντικός, αμυντικός μέσος και δεξιός μπακ. Μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις και ο κόουτς είναι αυτός που θα αποφασίζει που χρειάζεται να αγωνιστώ… Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ