ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρέις: "Έντεκα εμείς, έντεκα και αυτοί"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νούνο Ρέις υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί κόντρα στην Αθλέτικ και θα πρέπει να τα δώσει όλα για να κρατήσει το μηδέν στη Λεωφόρο. Αισιόδοξος για τα ματς με τους Βάσκους εμφανίστηκε και ο Λουτσιάνο.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει λόγο να φοβηθεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο σύμφωνα με τον Νούνο Ρέις και τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος μέσα στη κάμερα της "NOVA" αμέσως μετά το τέλος του φιλικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ρέις χρησιμοποίησε μάλιστα μια φράση που στον Παναθηναϊκό έχει γίνει γνωστή ελέω Πούσκας λέγοντας "έντεκα θα είναι αυτοί, έντεκα και εμείς".

Για τον Πορτογάλο είναι σημαντικό να κρατήσει το τριφύλλι το μηδέν στο πρώτο ματς της Λεωφόρου και από εκεί και πέρα να τα δώσει όλα για την πρόκριση. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Για εμάς δεν υπάρχουν φιλικά, ουσιαστικά θέλαμε τη νίκη. Το βλέπαμε σαν έναν αγώνα μέσα από τους αγώνες του πρωταθλήματος. Βεβαίως το πρόσωπο εκείνου που κερδίζει δεν είναι το ίδιο με αυτού που χάνει. Αλλά πιστεύω ότι είναι ένα έναυσμα για να μπορέσουμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που θα κερδίζει".

Τι δεν πήγε καλά απόψε, ποια σημεία εντόπισες που δεν σου άρεσαν και θα χρειαστεί λίγο δουλειά παραπάνω τις επόμενες μέρες;
"Η ένταση που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν η ίδια με την ένταση που είχαμε στο δεύτερο. Αν δεν είμαστε εμείς η ομάδα που επιτίθεται σίγουρα οι αντίπαλοι θα εκμεταλλεύονται αυτό το γεγονός και βεβαίως αυτό θα είναι εις βάρος μας. Οπότε θα πρέπει στο μέλλον να είμαστε συμπαγείς για να χτυπάμε αυτά τα ματς".

Τα πολύ δύσκολα έρχονται σε μια εβδομάδα κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, σας φοβίζει το όνομα του αντιπάλου;
"Εάν φοβόμασταν ή προβληματιζόμασταν για το όνομα του αντιπάλου, τότε δεν θα υπήρχε λόγος να έρθουμε να αγωνιστούμε. Έντεκα θα είμαστε εμείς, έντεκα θα είναι και αυτοί. Άρα από την πλευρά μας θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να μπορέσουμε να χτυπήσουμε αυτό το παιχνίδι. Και να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο απέναντι στην Αθλέτικ όπως κάναμε και κόντρα στην Γκαμπάλα. Από εκεί και πέρα το βασικό είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μη δεχθούμε γκολ".

Από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Κουλιμπαλί υπάρχει η πιθανότητα να παίξεις και ως δεξιός μπακ. Είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς σε μια θέση που δεν είναι η φυσική σου;
"Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πάντοτε ακόμα και αν δημιουργούνται τέτοιες αντιξοότητες. Βεβαίως δεν είναι η θέση που συνήθως παίζω αλλά μια θέση που και πέρυσι είχε χρειαστεί να αγωνιστώ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι το παν για να μπορέσει να περάσει ο Παναθηναϊκός. Καταλαβαίνετε βέβαια πως δεν είναι δική μου απόφαση το που θα αγωνιστώ. Ο στόχος μου είναι να προπονούμαι σωστά και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όπου και αν αγωνιστώ".

Λουτσιάνο: "Το παν για ένα θετικό αποτέλεσμα"

Αισιόδοξος ενόψει των αγώνων με την Αθλέτικ εμφανίστηκε και ο Λουτσιάνο με τον Βραζιλιάνο άσο που ήταν το μοναδικό κέρδος από το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης να τονίζει πως ο Παναθηναϊκός αν τα δώσει όλα μπορεί να πάρει τη πρόκριση.

Πως είδες το φιλικό με τον Απόλλωνα;

"Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, θέλαμε τη νίκη αλλά νομίζω πως έχουμε ένα χρονικό διάστημα ως τον δύσκολο αγώνα της Πέμπτης. Εγώ αισθάνομαι καλά, είμαι έτοιμος να κάνω το παν για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα".

Η πρώτη ελληνική ομάδα που αντιμετώπισες, μια κλειστή άμυνα, πήρες μια πρώτη γεύση εσύ και οι συμπαίκτες σου τι θα αντιμετωπίσετε στο πρωτάθλημα;
"
Χωρίς αμφιβολία αυτό συμβαίνει όταν παίζεις με ανίσχυρες ομάδες και κλείνονται. Έχουν κλειστές άμυνες. Κατάλαβα τι πρέπει να κάνουμε, πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τους χώρους, να κάνουμε αυτό που πρέπει και να παίρνουμε τους βαθμούς".

Είσαι ο πλέον κατάλληλος να μας μιλήσεις για τα ματς με την Αθλέτικ, την είχες αντιμετωπίσει με την Λεγκανιές. Τι πιθανότητες πρόκρισης δίνεις στον Παναθηναϊκό;
"Έχω παίξει κατά της Αθλέτικ την περσινή περίοδο, στο Σαν Μαμές. Τη γνωρίζω σαν ομάδα, είναι καλή, μάχεται και κάνει κατοχή μπάλας. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Θα πρέπει να κάνουμε το παν για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί η ρεβάνς στο γήπεδό τους θα είναι δύσκολη υπόθεση. Πιστεύω όμως πως όλα θα πάνε καλά, θα παίξουμε καλά και θα φέρουμε την πρόκριση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ