ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Redstone: "Να ανταμείψουμε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού"

Redstone: "Να ανταμείψουμε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού"

H Redstone και ο Μαρκ Αλεξάντερ απάντησαν μέσω των λογαριασμών τους στο Twitter, σε ερωτήσεις χρηστών αναφορικά με τον Παναθηναϊκό και το πρότζεκτ "Athens Alive OAKA".

Από τις τρεις εταιρίες που συνεργάζεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η Redstone είναι η μοναδική που έχει σχολιάσει επίσημα τη συμμετοχή της στο πρότζεκτ "Athens Alive OAKA". Ο εκπρόσωπος της, Μάρκ Αλεξάντερ, δημοσίευσε γραπτή δήλωση, παράλληλα με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, αλλά δεν περιορίστηκε σε αυτό.

Ο Αλεξάντερ είναι ενεργός χρήστης στο Twitter και απάντησε σε ερωτήσεις οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον του Τριφυλλιού και θέλησαν να μάθουν κάτι παραπάνω.

Σε πρώτη φάση, ο Άγγλος ρωτήθηκε για τις πιθανότητες επιτυχίας του "Athens Alive OAKA" και απάντησε: "Ελπίζουμε, ας δούμε τι θα πει η Κυβέρνηση".

Για την προτεραιότητα που έχει τεθεί, τόνισε: "Θα βάλουμε τα δυνατά μας. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Το επόμενο βήμα μας είναι να σιγουρέψουμε ένα νέο σπίτι στο ΟΑΚΑ".

Ο επίσημος λογαριασμός της Redstone ήταν εξίσου δραστήριος και απαντώντας σε ερώτηση χρήση του Twitter, εξήγησε ότι το πρότζεκτ είναι περίπλοκο και απαιτεί τον συνδυασμό διάφορων παραγόντων: "Είναι ένα πρότζεκτ για το συγκρότημα και φυσικά θα πάρει χρόνο. Κινούμαστε γρήγορα, αλλά όλα χρειάζονται υπομονή και την υποστήριξη των οπαδών και την ανάμειξη την ιδιωτών και των δημοσίων επενδυτών, για να το κάνουμε στο σωστό χρόνο".

Η έκπληξη σημειώθηκε με την Redstone να χαρακτηρίζει εκπληκτικό το πάθος των οπαδών του Παναθηναϊκού και να υποστηρίζει πως θα τους ανταμείψει, αν της το επιτρέψει η Κυβέρνηση: "Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού υποφέρουν για καιρό και έχουν εκπληκτικό πάθος. Εάν η Κυβέρνηση μας δώσει την ευκαιρία να διασφαλίσουμε το μέλλον του, ελπίζουμε ότι η υπομονή των οπαδών θα ανταμειφθεί".

Τέλος, χιουμοριστικά ένας χρήστης αστειεύτηκε ότι θα ήταν καλύτερα αν η εταιρία λεγόταν "Greenstone", με την εταιρία να αντιλαμβάνεται το πείραγμα και να απαντά: "Θα το μεταφέρουμε στο αφεντικό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ