ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ρασίκ για Παναθηναϊκό"

"Ρασίκ για Παναθηναϊκό"

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωσή του πανύψηλου επιθετικού (1.98 μ.) της Χιμνάσια Λα Πλάτα, Φεδερίκο Ιβάν Ρασίκ. Έχει προταθεί και σε ΠΑΟΚ. (VIDEO)

Ο 24χρονος Αργεντινός πανύψηλος (1.98 μ) της Χιμνάσια Λα Πλάτα, Φεδερίκο Ιβάν Ρασίκ, βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και της Ντεπορτίβο Κάλι σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη "χώρα του τάνγκο".

Ο "φλάκο" ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Χιμνάσια Λα Πλάτα, ενώ το 2012 δόθηκε δανεικός στην Άμκαρ Περν της Ρωσίας. Ακόμη ένας δανεισμός την περυσινή χρονιά, αυτή τη φορά εντός Αργεντινής, στην Αρσενάλ Σαραντί.

Ο Ρασίκ λόγω πέραν του αργεντίνικου έχει και κοινοτικό διαβατήριο, εν προκειμένω κροατικό. Οι πληροφορίες από τη Λα Πλάτα λένε ότι η Χιμνάσια θα επιχειρήσει να τον δώσει εκ νέου δανεικό, όχι όμως χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά (όπως και στην περίπτωση του Μεντόσα με τον Παναιτωλικό). Εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή είναι ο Γκαμπριέλ Λετιέρι, όπως και του Λούκας Βιγιαφάνιες αλλά και των Ρουσκουγιέδα, Νίκο Μαρτίνες, Γοδόι μεταξύ άλλων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Αργεντινή, ο Ράσικ έχει προταθεί και στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ