ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ραντεβού για Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σήμερα αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Λούκας Βιγιαφάνιες για συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και δεν αποκλείεται να φέρνει πρόταση για πώλησή του.

Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ο μάνατζερ του Λούκας Βιγιαφάνιες, προκειμένου να συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο για το μέλλον του πελάτη του.

Έως τώρα οι Πράσινοι δεν έχουν καμία χειροπιαστή πρόταση για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, όπως είχαν – επί παραδείγματι – για τον Μολέντο, τον Κουλιμπαλί, τον Χουλτ.

Το συμβόλαιο του 27χρονου πρώην μεσοεπιθετικού της Ιντεπεντιέντε που αποκτήθηκε πριν από δύο χρόνια από τον Παναιτωλικό, λήγει το καλοκαίρι του 2019 και μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν είχε δείξει ουδεμία διάθεση για προσφυγή ή για πίεση προς τον Παναθηναϊκό ως προς τα οφειλόμενα.

Σε περίπτωση αξιόλογης προσφοράς ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει πολλά περιθώρια, δεδομένου ότι η έλλειψη ρευστού (τουλάχιστον μέχρι την καταβολή της δόσης της Αλ Αϊν για τον Μάρκους Μπεργκ στις 31 Ιανουαρίου σύμφωνα με τους διοικούντες) φαίνεται σε όλατα πεδία…

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ