ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ραντεβού για να κλείσει ο δανεισμός του Νίνκοβιτς

Serbia's Nikola Ninkovic, left, celebrates scoring the equalizing goal against Denmark with teammate Nenad Krsticic, right, during their European Under 21 Soccer Championship Group 4 match in Aalborg, Denmark, Friday, Sept. 7, 2012. (AP Photo/Polfoto/Rene Schutze) DENMARK OUT
Serbia's Nikola Ninkovic, left, celebrates scoring the equalizing goal against Denmark with teammate Nenad Krsticic, right, during their European Under 21 Soccer Championship Group 4 match in Aalborg, Denmark, Friday, Sept. 7, 2012. (AP Photo/Polfoto/Rene Schutze) DENMARK OUT AP

Ο συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη θα συναντηθεί με τον αθλητικό διευθυντή της Τζένοα, για τα βρουν για τον δανεισμό του Νίκολα Νίνκοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Μία συνάντηση που θα κρίνει πολλά για την έλευση του Νίκολα Νίνκοβιτς στον Παναθηναϊκό, θα έχει σήμερα στο Μιλάνο ο Κώστας Διαμαντόπουλος. Ο συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη αναμένεται να συναντηθεί με τον αθλητικό διευθυντή της Τζένοα, Μάριο Ντονατέλι και να συζητήσουν για την υπόθεση.

Ο Ντονατέλι έχει μεταβεί στο Μιλάνο, προκειμένου να συμμετάσχει στις διεργασίες του τελευταίου διημέρου της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Μία από τις προτεραιότητες του είναι η εξοικονόμηση χρημάτων, μέσω της παραχώρησης παικτών που δεν υπολογίζονται, όπως οι Νίνκοβιτς, Όσκαρ Χίλιιεμαρκ, Σέρζ Γκάκπε και Λούκα Ρινγκόνι.

Η Τζένοα θέλει να παραχωρήσει τον 23χρονο εξτρέμ και πρακτικά, έχει δεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού. Η συνάντηση που θα έχει ο Ντονατέλι με τον Διαμαντόπουλο αφορά στην εξειδίκευση των όρων του δανεισμού και στην πρόβλεψη μιας οψιόν αγοράς για τον Ιούνιο του 2018.

Ο μοναδικός ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει συναινέσει ακόμα στο deal, είναι ο ποδοσφαιριστής. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός προτιμά να μείνει στη Γένοβα και το έχει δηλώσει προ ημερών, όμως ο προπονητής Ιβάν Τζούριτς έχει άλλη άποψη. Ο Τζούριτς απέκλεισε τον Νίνκοβιτς από την αποστολή της Τζένοα για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Σασουόλο και τον έχει ενημερώσει ότι δεν θα έχει πολύ χρόνο τη φετινή σεζόν.

Επομένως, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός και η Τζένοα θα τα βρουν σε όλα, θεωρείται βέβαιο ότι ο Νίνκοβιτς δεν πρόκειται να χαλάσει τη μεταγραφή...

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ