ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πως θα βρεθούν χρήματα και θα σωθεί ο Παναθηναϊκός

Πως θα βρεθούν χρήματα και θα σωθεί ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Διαβάστε τους βασικούς άξονες του σχεδίου σωτηρίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η συμμετοχή του Αλαφούζου και ο ρόλος του κόσμου της ομάδας.

Σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αφού οι Άραβες (όπως φαίνεται) τελείωσαν πριν καν αρχίσουν και αναζητούνται λύσεις για να ξεπεραστούν τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goalnews", οι κύριοι Βγενόπουλος, Πολέμης και Αλαφούζος έχουν ήδη ένα σημαντικό πλάνο σωτηρίας της ομάδας και αν υλοποιηθεί μπορεί να βρεθούν μέχρι και 15.000.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, το πρώτο και βασικό που θα πρέπει να γίνει, είναι βάλουν χρήματα στην ΑΜΚ, οι τρεις προαναφερθέντες (Βγενόπουλος, Πολέμης, Αλαφούζος). Ο Mr Mig θα βάλει 1.800.000 ευρώ, ενώ οι άλλοι δύο θα βοηθήσουν με 1.000.000 ευρώ έκαστος. Βέβαια ο Γιάννης Αλαφούζος, δεν θέλει να πάρει μετοχές και αναμένεται να συνεισφέρει οικονομικά με τη μορφή χορηγίας ή μέσω ταμειακής διευκόλυνσης, ενώ πρόκειται να φέρει και νέους "συμπαίκτες" από τους οποίους μπορεί να βρεθούν μέχρι και 500.000 ευρώ. Κάπως έτσι, φτάσαμε ήδη στα 4.500.000 ευρώ.

Κάπου εδώ, μπαίνει στη μέση και η συμμετοχή του κόσμου, που μπορεί να δώσει βαθιά οικονομική ανάσα στην αγαπημένη του ομάδα. Σύμφωνα με το πλάνο του Αλαφούζου, αν βρεθούν 10.000 φίλοι του "τριφυλλιού" που θα δώσουν από 1.000 ευρώ το χρόνο (κάτι που δεν αποκλείεται, αφού και η ζήτηση στα ακριβά διαρκείας κάθε χρόνο είναι άκρως ικανοποιητική), τότε ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του 10.000.000 ευρώ και βασικός μέτοχος θα είναι ουσιαστικά ο κόσμος.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, να υπάρξει διαφημιστική καμπάνια, προκειμένου να γίνει γνωστό το σχέδιο σωτηρίας της "πράσινης" ΠΑΕ και να πειστεί ο κόσμος να συμμετάσχει. Βασικός άξονας φυσικά θα είναι η απόλυτη διαφάνεια, για να πειστούν όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟ να βοηθήσουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ