ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πωλητήριο 2 εκ. ευρώ στον Μαυρία από τη Σάντερλαντ

Πωλητήριο 2 εκ. ευρώ στον Μαυρία από τη Σάντερλαντ
INTIME SPORTS

Η Σάντερλαντ αξιώνει 2 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του Χάρη Μαυρία και ο Παναθηναϊκός προτίθεται να περιμένει, προκειμένου να μειωθούν οι απαιτήσεις της.

Από υψηλά ποσά αρχίζουν οι απαιτήσεις της Σάντερλαντ για την πώληση του Χάρη Μαυρία, με βάση το δημοσίευμα της ιστοσελίδας dailystar.co.uk.

Η διοίκηση του αγγλικού club έχει αποδεχτεί ότι θα απολέσει ένα μέρος των 3 εκατομμυρίων ευρώ που ξόδεψε για την αγορά του 21χρονου εξτρέμ από τον Παναθηναϊκό, αλλά, σε πρώτη φάση, θα προσπαθήσει να αποσβέσει το μεγαλύτερο.

Επομένως, για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Έλληνα επιθετικού, αξιώνει 1,5 εκατομμύριο λίρες (2,1 εκατομμύρια ευρώ) και αυτό έχει διαμηνύσει στους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού.

Εξυπακούεται πως στην ΠΑΕ δεν πρόκειται να εμπλακούν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, αφού, ο Μαυρίας είναι μία μεταγραφική "πολυτέλεια" και θα περιμένουν να μειωθούν οι απαιτήσεις της Σάντερλαντ, με την πάροδο του χρόνου.

Ο Μαυρίας θα συμμετέχει στην προετοιμασία της αγγλικής ομάδας, που αρχίζει στις 20 Ιουλίου, αλλά, δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2016.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ