ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πτήση χωρίς ταλαιπωρία για τον Παναθηναϊκό

Πτήση χωρίς ταλαιπωρία για τον Παναθηναϊκό

Πιο σύντομο από τα δύο προηγούμενα φετινά ταξίδια ήταν αυτό του Παναθηναϊκού στο Μάριμπορ. Διαβάστε όλα τα παρασκήνια από την πτήση, τα τριφυλλάκια στις αεροσυνοδούς και την γκάφα με τη σημαία της FYROM.

"Περίπατο" αποτέλεσε για τον Παναθηναϊκό η πτήση τσάρτερ από την Αθήνα προς το Μάριμπορ.

Σε σύγκριση με τα ταξίδια σε Μάδεργουελ και Μάλαγα, που διήρκεσαν 4 ώρες έκαστο, η μετάβαση στη Σλοβενία είχε διάρκεια μόλις 1 ώρας και 45 λεπτών.

Το κλίμα στην πτήση ήταν αρκετά καλό και σίγουρα έχει φτιάξει αρκετά σε σύγκριση με τις προπονήσεις στην αρχή της εβδομάδας. Είναι προφανές ότι η ήττα από τον Πανθρακικό έχει αφήσει τα σημάδια της, όμως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει περάσει τη λογική ότι «οφείλουμε να προχωρήσουμε».

Ανά μικρά γκρουπάκια οι πράσινοι είχαν πιάσει κουβέντα στο αεροπλάνο και ήταν ευδιάθετοι. Στις περισσότερες συζητήσεις κυριάρχησαν τα χιουμοριστικά περιστατικά, που προκαλούσαν τα γέλια της ομήγυρης. Ελάχιστοι επέλεξαν να κοιμηθούν ή να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρονικές συσκευές, εξαιτίας της μικρής διάρκειας της πτήσης.

Το ίδιο ίσχυε και για τους διοικητικούς του Τριφυλλιού, αφού είχαν σχηματίσει ένα μεγάλο πηγαδάκι και μιλούσαν για τα θέματα που τους απασχολούν. Όσο για τον Φερέιρα, πέρασε την περισσότερη ώρα με τους δύο Πορτογάλους βοηθούς του, τον Ρούι Αλμέιδα και τον Νούνο Αλμέιδα και ανέλυαν τη Μάριμπορ.

Μικρά - Μικρά από την πτήση

"Βιβλιοφάγος" ο Καπίνος

Όπως σε κάθε αποστολή, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επισκέφτηκαν το πρακτορείο Τύπου του «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να προμηθευτούν εφημερίδες.

Το ίδιο συνέβη την Τετάρτη και αρκετοί αγόρασαν περιοδικά για να περάσουν το διήμερο τους στο Μάριμπορ. Όμως αυτός ο οποίος ξεχώρισε ήταν ο Στέφανος Καπίνος, ο οποίος έψαχνε τους τίτλους διαφόρων βιβλίων και σκεφτόταν να πάρει κάποιο.

Γύρευε έναν συγκεκριμένο τίτλο, αλλά τελικά δεν το βρήκε και στράφηκε σε άλλη επιλογή.

Πιάστηκε… ο Φερέιρα

«Κόκκινο» άναψε το σκάνερ στον έλεγχο των επιβατών πριν την επιβίβαση στις πτήσεις, όταν πέρασε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής είχε ξεχάσει ένα μεταλλικό αντικείμενο στη φόρμα του, με αποτέλεσμα ο ανιχνευτής μετάλλων να το πιάσει και να χτυπήσει. Ο Φερέιρα αντιμετώπισε με χιούμορ το «πιάσιμο» του και όταν ο υπάλληλος της ασφάλειας πήγε να τον ελέγξει, σήκωσε τα χέρια και με χαμόγελο είπε «Παραδίνομαι»!

"Γιούρκα, καλά τα πες"

Την Τρίτη ο Γιούρκας Σεϊταρίδης βρέθηκε στο επίκεντρο εξαιτίας της κλήσης του σε απολογία από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ. Κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο δεξιός μπακ του Τριφυλλιού προσεγγίστηκε από δύο οπαδούς, οι οποίοι του εκδήλωσαν τη συμπαράσταση τους.

" Καλά τα πες, Γιούρκα" του τόνισαν, αναφορικά με τις δηλώσεις του για τη συμπεριφορά των διαιτητών προς τον Παναθηναϊκού, μετά το ματς με τον Πανθρακικό.

Τριφυλλάκια στις αεροσυνοδούς

Την αποστολή του Παναθηναϊκού στην πτήση τσάρτερ προς το Μάριμπορ, εξυπηρέτησαν τέσσερις όμορφες αεροσυνοδοί της Aegean. Θέλοντας να τις βάλουν σε… πράσινο mood, ένα μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ τους έδωσε από ένα τριφύλλι-καρφίτσα, το οποίο αυτές πέρασαν στη στολή τους. Επίσης, κατά την απογείωση, ο πιλότος καλωσόρισε την αποστολή στο αεροπλάνο.

Με σημαία της FYROM

Ένα από τα πούλμαν που παρέλαβαν τους Έλληνες εκδρομείς, είχε στο μπροστινό παρμπρίζ μία σημαία της ΠΓΔΜ.

Τις προηγούμενες μέρες είχε εξυπηρετήσει πολίτες της γειτονικής χώρας και η σημαία του έμεινε...Φυσικά, ο οδηγός δεν είχε την παραμικρή πρόθεση να προσβάλει τους Έλληνες, ενώ ελάχιστα γνώριζε για τη διαμάχη των δύο χωρών.

Έτσι αρχικά, παραξενεύτηκε όταν του ζήτησαν να την αφαιρέσει, ωστόσο όταν ενημερώθηκε, απολογήθηκε και την... αποκαθήλωσε.

Μουντός καιρός στο Μάριμπορ

Με συννεφιά και χαμηλή θερμοκρασία υποδέχτηκε η Σλοβενία τον Παναθηναϊκό. Ο ουρανός είναι γεμάτος μαύρα σύννεφα, ενώ η θερμοκρασία αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Τουλάχιστον όμως ο καιρός είναι "γλυκός" και δεν έχει αέρα.

Αύριο, η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει ακόμα χαμηλότερα, όπως μας ενημέρωσαν οι Σλοβένοι που υποδέχτηκαν την αποστολή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ