ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ψυχολογική προετοιμασία για το ντέρμπι από Ουζουνίδη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συζητά με τους παίκτες του για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και την ευκαιρία που παρουσιάζει.

Το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων πλησιάζει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης άρχισε από την προπόνηση της Δευτέρας (13/3) την ψυχολογική προετοιμασία. Ο 48χρονος προπονητής συζητά με τους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, προσπαθώντας να τους εμφυσήσει τη σωστή νοοτροπία.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού εξηγεί ότι το κυριακάτικο (19/3) ματς είναι μία μοναδική ευκαιρία για την αντιστροφή του αρνητικό κλίματος, που έχει διαμορφωθεί. Η σεζόν έχει εξελιχθεί άσχημα, αλλά με μεγάλες νίκες στα ντέρμπι που απομένουν και με την κατάκτηση του Κυπέλλου, μπορεί να κλείσει με προοπτική και με θετική διάθεση.

Σύμφωνα με τον Ουζουνίδη, με τη νίκη εναντίον του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει χρόνο για τη συνέχεια. Οι οπαδοί θα συμπαρασταθούν με μεγαλύτερη θέρμη στην ομάδα, η οποία τους έχει απογοητεύσει και έχει τη δυνατότητα να τους ανταποδώσει ένα μικρό μέρος της βοήθειας και της εμπιστοσύνης.

Ο Ουζουνίδης ζητά από τους παίκτες να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με τη μέγιστη συγκέντρωση και να επιδιώξουν την υπέρβαση των δυνατοτήτων τους, ώστε να νικήσουν. Δεν απομένουν πολλοί αγώνες για να δείξουν τις ικανότητες τους και το ντέρμπι είναι μία εξαιρετική περίσταση…

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ