ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάει για "ελεύθερους" ο Παναθηναϊκός

Πάει για "ελεύθερους" ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα ολοκληρώσει μεταγραφή μέχρι τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και θα κινηθεί στη δεκαήμερη προθεσμία για τους ελεύθερους. Ερώτημα στη FIFA για τον Άλτμαν. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σήμερα (31/1) στις 20:00, ωστόσο υπάρχει άλλη μία διορία 10 ημερών για τους ελεύθερους, που διαρκεί έως τις 10 Φεβρουαρίου. Μία προθεσμία που σύμφωνα με τις ενδείξεις, προτίθεται να την αξιοποιήσει ο Παναθηναϊκός...

Από το Τριφύλλι προκύπτει ενδιαφέρον για τον 30χρονο Ισπανό επιτελικό χαφ, Βίκτορ Βάθκεθ (φώτο), ο οποίος είναι ελεύθερος από την Κρουζ Αζούλ και μπορεί να συμφωνήσει στις επόμενες ημέρες. Ο ποδοσφαιριστής έχει εμπειρία, προσωπικότητα και ικανότητες, μπορεί να αναβαθμίσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Το κυριότερο: η διαπραγμάτευση δεν πιέζεται χρονικά και μπορεί να τελεσφορήσει στις επόμενες ημέρες, με μεγαλύτερη ψυχραιμία και άνεση.

Το ίδιο ισχύει για τον 20χρονο Ιρανό χαφ, Σαΐντ Εζατολάχ, ο οποίος είναι ελεύθερος και διαπραγματεύεται μόνο με τη Ροστόφ, με την οποία είχε συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2016. Εφόσον ολοκληρωθεί σήμερα ο δανεισμός του Μουμπάρακ Γουακάσο στη Γρανάδα, τότε ο Εζατολάχ θα απασχολήσει από την 1η Φεβρουαρίου.

Έμεινε Αθήνα ο Άλτμαν

Ο Όμρι Άλτμαν, ο μάνατζερ και ο δικηγόρος του παραμένουν στην Αθήνα και έχουν επικοινωνία με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού κατέστησε σαφές ότι δεν θα καταβληθούν χρήματα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του, αλλά ο ποδοσφαιριστής και οι εκπρόσωποι του επιμένουν ότι το συμβόλαιο με τη Χαποέλ Τελ Αβίβ, δεν ισχύει. Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ έχει απευθυνθεί στη FIFA και περιμένει απάντηση, κάτι που ενδεχομένως να συμβεί και την Τετάρτη (1/2)...

Πάντως, ο εκπρόσωπος της νέας ιδιοκτησίας της Χαποέλ Τελ Αβίβ, Σαρόν Νισάνοφ, δήλωσε στην ιστοσελίδα "one.co.il" για τον Άλτμαν και την επιλογή του να ταξιδέψει στην Αθήνα: "Είναι παίκτης μας και έτσι θα παραμείνει. Εάν θέλει να φύγει, να φέρει πρόταση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ