ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ψηφίζει "λευκό" ο Παναθηναϊκός στη Super League

Ψηφίζει "λευκό" ο Παναθηναϊκός στη Super League
EUROKINISSI

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Αλαφούζος αποφάσισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα ψηφίσει υπέρ κάποιου υποψηφίου προέδρου στη Super League.

Εκ των πραγμάτων, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Super League είναι μικρό. Η προτεραιότητα είναι η επιβίωση και η επιρροή στα τεκταινόμενα στον Συνεταιρισμό δεν απασχολεί τον Γιάννη Αλαφούζο.

Όμως, ο Παναθηναϊκός μπλέχτηκε παρά τη θέληση του στη διαμάχη των δύο μπλοκ που προσπαθούν να εκλέξουν τον εκλεκτό τους. Του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ που στηρίζουν τον Βαγγέλη Μπαταγιάννη και της ΑΕΚ που προωθεί τον Πέτρο Καϊμακάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Γιάννης Αλαφούζος, αφού εξέτασε τα δεδομένα, αποφάσισε ότι ο Παναθηναϊκός θα ψηφίσει "λευκό" στις εκλογές της Δευτέρας (25/6). Φαινομενικά, πρόκειται για μία στάση ουδετερότητας, όμως στην ουσία διευκολύνει το μπλοκ Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ.

Ο Μπαταγιάννης εμφανίζεται να έχει τη στήριξη 7 ΠΑΕ από τις 14 που θα ψηφίσουν και το "λευκό" του Παναθηναϊκού δεν επιτρέπει στον Καϊμακάμη να ισοφαρίσει τους ψήφους. Άρα, ο Μπαταγιάννης εξασφαλίζει την προεδρία του Συνεταιρισμού με την ανοχή του "τριφυλλιού".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ