ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ψηφίστε τους τέσσερις της μεσαίας γραμμής

Ψηφίστε τους τέσσερις της μεσαίας γραμμής
Εσιέν Αμπέντ Νίνης Ζέκα

Με την επιστροφή του Μάικλ Εσιέν η μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού γεμίζει από λύσεις. Ψηφίστε τους τέσσερις παίκτες που πιστεύετε πως πρέπει να ξεκινούν στο αρχικό σχήμα.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 τον Πανελευσινιακό στο "Γεώργιος Καλαφάτης" το Σάββατο σε ένα φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα. Στα καλά νέα για τους πράσινους το γεγονός πως ο Μάικλ Εσιέν πήρε κι άλλο χρόνο συμμετοχής, δείχνοντας σιγά-σιγά πως είναι έτοιμος για τα επίσημα παιχνίδια που ακολουθούν.

Με την παρουσία του έμπειρου Γκανέζου άσου η μεσαία γραμμή του "τριφυλλιού" γεμίζει από ποιότητα και εμπειρία, όμως καθαρά αριθμητικά πλέον ο Γιάννης Αναστασίου έχει να επιλέξει ανάμεσα σε 11 ποδοσφαιριστές για μόλις τέσσερις θέσεις.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός φέτος στα περισσότερα παιχνίδια παίζει με σύστημα 4-1-2-1-2. Δηλαδή με ρόμβο. Ένα κόφτη, δυο εσωτερικούς μέσους (αριστερά - δεξιά) και ένα παίκτη σε ρόλο οργανωτή.

Ποιοι είναι αυτοί που θα πρέπει να ξεκινούν στο αρχικό σχήμα; Ο λόγος περνάει σε εσάς. Διαλέξτε τέσσερις παίκτες από τη λίστα και φυσικά οι πρώτοι σε ποσοστό είναι εκείνοι που βάσει των επιλογών σας πρέπει να σχηματίζουν την τετράδα στη μεσαία γραμμή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ