ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ψάχνοντας τον αντι-Μπεργκ για Βέροια

Ψάχνοντας τον αντι-Μπεργκ για Βέροια
Στραματσόνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα με τη Βέροια χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ, ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του για την επίθεση.

Ο Μάρκους Μπεργκ, ελέω τιμωρίας λόγω καρτών, δεν υπολογίζεται για τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Βέροια και ο Αντρέα Στραματσόνι κοιτάζει τις εναλλακτικές του επιλογές για την επίθεση της ομάδας του, σε ένα ματς που η αναγκαιότητα της νίκης είναι μεγάλη στο "τριφύλλι"

Ο Σουηδός φορ δεν παίζει και οι Λέτο, Μαμούτε και Πέτριτς αποτελούν τους παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στην κορυφή απέναντι στη "Βασίλισσα του Βορρά" και ο Ιταλός προπονητής θα αποφασίσει με ποιον θα πορευτεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Έχουν μπει στις προπονήσεις οι Βέμερ, Αναγνωστόπουλος

Εξάλλου, τις τελευταίες δυο μέρες έχουν μπει στις προπονήσεις οι Βέμερ και ΑναγνωστόπουλοςΑυτοί οι δυο ήταν "κομμένοι", αλλά επειδή ήταν μόνο δυο, αποφασίστηκε να μπουν κανονικά στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι υπολογίζονται από τον προπονητή. Απλά να μην κάνουν προπόνηση μόνοι τους.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ