ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ψάχνει το "διπλό" με τον Παναιτωλικό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με την προσοχή όλων να έχει στραφεί εκτός αγωνιστικού χώρου, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (23/9, 20:30) και αναζητά την τρίτη συνεχόμενη νίκη του.

Εν μέσω των αρνητικών εξελίξεων στο ιδιοκτησιακό, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (23/9) τον Παναιτωλικό εκτός έδρας. Στο μυαλό των φιλάθλων, το παιχνίδι είναι μία μικρή παρένθεση, αφού το μέλλον του "Τριφυλλιού" μοιάζει ζοφερό μετά την επικείμενη αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου και την απόσυρση του ενδιαφέροντος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει και να ψάξει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της εβδομάδας, μετά τις επικρατήσεις επί του Απόλλωνα και της Λάρισας. Το Αγρίνιο είναι παραδοσιακά μία αφιλόξενη πόλη, όμως οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη πρέπει να βρουν τον τρόπο και να φύγουν νικητές, δείχνοντας ότι υπάρχει σφυγμός, παρά τα εξωαγωνιστικά τεκταινόμενα.

Αυτό ζήτησαν δύο φορές οι οπαδοί από τα μέλη του προπονητικού τμήματος την Παρασκευή (22/9), μία στην Αθήνα και μία στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας. Να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια και να τα δίνουν όλα, ανεξαρτήτως των υπολοίπων ζητημάτων. Κάτι που δεν είναι εύκολο, αλλά οι “πράσινοι” πρέπει να κάνουν το καλύτερο δυνατό, όσο ακόμα η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη.

Για την ενδεκάδα, ο Ουζουνίδης θα αρχίσει τον Βλαχοδήμο στην εστία, τους Γιόχανσον, Μολέντο, Κουρμπέλη, Χουλτ στην τετράδα της άμυνας, οι Σιλά και Χίλιεμαρκ θα αποτελέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, οι Μουνιέ και Λουντ θα παίξουν στα άκρα της μεσαίας γραμμής και οι Μολίνς, Τσάβες θα αγωνιστούν στην επίθεσης.

Στην Αθήνα έμειναν ο ανέτοιμος Κουλιμπαλί και οι τραυματίες Καμπέσας, Κουτρουμπής, Τζανδάρης και Λουτσιάνο, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Διούδης, Αυλωνίτης, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Κολοβέτσιος, Δώνης, Ρέις, Άλτμαν, Βιγιαφάνιες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ