ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρωτοβουλία σωτηρίας από τον Θεοδωρόπουλο

Πρωτοβουλία σωτηρίας από τον Θεοδωρόπουλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο βιομήχανος Σπύρος Θεοδωρόπουλος επεξεργάζεται σχέδιο για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να αποφύγει τη χρεοκοπία.

Ο μοναδικός επιχειρηματίας ο οποίος στήριξε έμπρακτα και με διάρκεια τον Γιάννη Αλαφούζο κατά την ενασχόληση του με τον Παναθηναϊκό, ήταν ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος. Ο ιδιοκτήτης τηςChipitaσυνδράμει κάθε χρόνο την ΠΑΕ, παρότι ουδέποτε διέθεσε αντίστοιχα ποσά με τον εφοπλιστή.

OΘεοδωρόπουλος διαφημίζει τα προϊόντα της βιομηχανίας του μέσω χορηγικής σύμβασης με τον Παναθηναϊκό, συνεισφέρει στη Συμμαχία, νοικιάζει σουίτα στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και διαθέτει, έναντι συμβολικού ενοικίου, το χώρο που στεγάζει τα γραφεία της διοίκησης. Άλλωστε, έχει σταθερή παρουσία στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές δίπλα στον Αλαφούζο.

Ωστόσο, ο βιομήχανος δεν εξέφρασε ποτέ την πρόθεση να αποκτήσει μετοχές της ΠΑΕ. Η επιθυμία του ήταν να βοηθάει την αγαπημένη του ομάδα, χωρίς να εμπλακεί ευθέως ή να αναλάβει μόνος το βάρος της χρηματοδότησης. Αυτός είναι ο λόγος που έχει αποφύγει κάθε δημόσια δήλωση για τη σχέση του με τον Παναθηναϊκό και δεν προτίθεται να αλλάξει στάση.

Όμως, η αδυναμία εξεύρεσης λύσεων και η επικείμενη κατάρρευση του Παναθηναϊκού, φαίνεται πως κινητοποίησαν τον Θεοδωρόπουλο. Ο βιομήχανος επεξεργάζεται ένα σχέδιο για το "τριφύλλι" και αναμένεται να το συζητήσει με παλαιμάχους και άλλους επιχειρηματίες. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν διαρρεύσει και είναι πρώιμο να ειπωθεί κάτι άλλο.

Μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί η πρωτοβουλία του Θεοδωρόπουλου, ποιοι θα δεχτούν να βοηθήσουν και εάν η ΠΑΕ θα βρει τους πόρους για να αποφύγει τη χρεοκοπία.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η εβδομάδα στον Παναθηναϊκό αρχίζει με τρεις προσφυγές
Κολοβέτσιος: "Όλη η Ελλάδα μάς έχει του κλώτσου και του μπάτσου"
"Αδειάζει" ο Ουζουνίδης
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ