ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτος στην λίστα της Τορίνο ο Καρέλης

Πρώτος στην λίστα της Τορίνο ο Καρέλης
INTIME SPORTS

Οι Ιταλοί επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του Sport24 για το ενδιαφέρον της Τορίνο για τον Νίκο Καρέλη και σημειώνουν ότι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι πρώτος στην σχετική λίστα.

Από την Τρίτη (29/12) το πρωί το Sport24 σας είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον της Τορίνο για τον Νίκο Καρέλη και που ακριβώς βρισκόταν το συγκεκριμένο θέμα αλλά και ποιες ήταν οι τελευταίες εξελίξεις και τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε τις επόμενες μέρες.

Λίγες ώρες πριν την έλευση του νέου έτους η ιστοσελίδα του πασίγνωστου Ιταλού δημοσιογράφου Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αναφέρει πως ο Καρέλης είναι πρώτος στην σχετική λίστα της Τορίνο με το δημοσίευμα να αναφέρει χαρακτηριστικά: "Μετά την απώλεια του Πινίγια ο οποίος πάει στην Αταλάντα η Τορίνο συνεχίζει να ψάχνει για ενίσχυση στην επίθεση προκειμένου να είναι άμεσα διαθέσιμοι τον Ιανουάριο. Το πρώτο όνομα στην κορυφή των εκλεκτών είναι αυτό του Νίκου Καρέλη του Παναθηναϊκού. Τα δυο κλαμπ, μάλιστα, είναι σε συνεχή επαφή και το ενδιαφέρον για τον 22χρονο άσο παραμένει ισχυρό αν και ακόμα δεν έχει υπάρχει συμφωνία σχετικά με την τιμή. Υπάρχει συγκεκριμένος στόχος για την Τορίνο και θα ήταν ένα δώρο για το 2015".

Στο ρεπορτάζ μας είχαμε αναφέρει ότι η Τορίνο ήταν πολύ πιθανό να προβεί και σε επίσημη πρόταση τις προσεχείς μέρες και να μην μείνει μόνο στο ενδιαφέρον για το οποίο ήταν ενήμεροι στο τριφύλλι. Μένει να δούμε αν θα γίνει τελικά αυτή η πρόταση και το ποσό το οποίο θα προσφέρουν οι Ιταλοί καθώς μην ξεχνάμε ότι δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την ανανέωση του συμβολαίου του Καρέλη με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ