ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτος γύρος χωρίς εκτός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δεν πανηγύρισε μακριά από το "σπίτι" του για έναν ολόκληρο γύρο μετά από 37 ολόκληρα χρόνια. Διαβάστε τα στατιστικά του Τριφυλλιού από την 1η μέχρι την 15η αγωνιστική.

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της σεζόν 2016 - 2017 ολοκληρώθηκε και ο απολογισμός του Παναθηναϊκού μπορεί να χαρακτηριστεί καταστροφικός. Για την ακρίβεια, εάν δεν επικρατούσαν τα εξωαγωνιστικά προβλήματα, τότε ο Ουζουνίδης, οι συνεργάτες του και οι παίκτες θα γράφονταν στα... μαύρα κατάστιχα της ιστορίας για τις επιδόσεις τους.

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα, παραπέμπουν σε ομάδα που διεκδικεί την παραμονή της στη Superleague και επ' ουδενί σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της χώρας. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι τα διαλυτικά φαινόμενα που έχουν προκληθεί από τις αποφάσεις του Γιάννη Αλαφούζου, έδρασαν καταλυτικά στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τον χειρότερο πρώτο γύρο από την καταβολή της Α' Εθνικής. Τα νούμερα του πιστοποιούν του λόγου του αληθές... Ο Παναθηναϊκός καταλαμβάνει τη 10η θέση με 16 βαθμούς, έχοντας ωστόσο και τους -2 βαθμούς από την προηγούμενη σεζόν, που θα τον ανέβαζε κατά μία θέση.

ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Σε 15 παιχνίδι, το Τριφύλλι έχει 4 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες, με το ισοζύγιο νικών- ηττών να είναι αρνητικό... Το ίδιο ισχύει για τον συντελεστή τερμάτων, που καταγράφεται παθητικό με 11 γκολ υπέρ και 15 κατά... Να επισημανθεί ότι η επίδοση των 11 γκολ στην επίθεση είναι ιστορικό χαμηλό για την ομάδα...

Σε 7 παιχνίδια στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ο Παναθηναϊκός έχει υποφερτά στατιστικά, με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ έχει θετικό ενεργητικό με 7-3 στα γκολ. Τα... δάκρυα αρχίζουν στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, που το Τριφύλλι δεν έχει πανηγυρίσει ούτε ένα διπλό! Σε 8 ματς έχει 4 ισοπαλίες και 4 ήττες με παθητικό 8 γκολ, με συντελεστή 4-12...

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Αντίστοιχα στο παρελθόν, μόνο μία φορά ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον πρώτο γύρο χωρίς "διπλό". Συνέβη τη σεζόν 1980 - 1981, όταν σε εφτά παιχνίδια είχε 3 ισοπαλίες και 4 ήττες, ξανά σε πρωτάθλημα με 30 αγωνιστικές. Όσον αφορά στη διαφορά τερμάτων, ήταν μηδενική, καθώς είχε 5 γκολ υπέρ και 5 κατά. Τελικά, ο Παναθηναϊκός τελείωσε την αγωνιστική περίοδο με δύο νίκες εκτός έδρας, με 2-0 επί του Ατρόμητου και 1-0 επί της Κορίνθου.

ΣΚΟΡΕΡ

Μολίνς 3

Άλτμαν 2

Βιγιαφάνιες 2

Μολέντο 1

Χίλιεμαρκ 1

Τσάβες 1

Μιχαήλ 1 (αυτ.)

ΑΣΙΣΤ

Χίλιεμαρκ 2

Βιγιαφάνιες 1

Λουντ 1

Λουτσιάνο 1

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ