ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτο γκολ για Εσιέν μετά την 1η Ιουνίου 2013

Πρώτο γκολ για Εσιέν μετά την 1η Ιουνίου 2013

Ο Μάικλ Εσιέν σκόραρε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού και ήταν το πρώτο του γκολ μετά την 1η Ιουνίου 2013 και το 4-2 της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Οσασούνα, που ήταν και το τελευταίο ματς του Μουρίνιο στον πάγκο της ομάδας (VIDEO).

Ο Μάικλ Εσιέν άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Γκανέζος μεσοαμυντικός, σκόραρε στο νικηφόρο 2-0 του Παναθηναϊκού απέναντι στο Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας για την 19η αγωνιστική της Super League με πολύ όμορφο δεξί σουτ.

Δεν είναι και το πλέον σύνηθες για τον αστέρα του "τριφυλλιού" να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, αν αναλογιστούμε ότι την προηγούμενη φορά που είχε πανηγυρίσει κάποιο τέρμα, ήταν ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Οσασούνα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για την τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2012-13.

Η "Βασίλισσα" είχε επικρατήσει με 4-2 και ήταν μάλιστα το τελευταίο παιχνίδι του Ζοζέ Μουρίνιο στον μαδριλένικο πάγκο. Ο Εσιέν είχε αγωνιστεί ως δεξί μπακ και είχε πετύχει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του με κεφαλιά από κόρνερ του Μεσούτ Εζίλ. Έπρεπε, λοιπόν, να περάσουν κάτι παραπάνω από 2,5 χρόνια για να στείλει ξανά την μπάλα στα δίχτυα.

Η 11άδα της Ρεάλ Μαδρίτης: Φερνάντεθ, Καρβάλιο, Αλμπιόλ, Αρμπελόα, Εσιέν, Μόντριτς, Εζίλ, Ντι Μαρία, Καγεχόν, Ιγκουαΐν, Μπενζεμά.

Εν τω μεταξύ ο Μάικλ Εσιέν μετά το τέλος του αγώνα μέσω post που έκανε στον λογαριασμό του στο instagram έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες του ενώ αναφέρθηκε και στο γκολ που πέτυχε: "Πολύ καλή απόδοση παιδιά, καλή νίκη. Όμορφα να είμαι στους σκόρερ του αγώνα. Συνεχίζουμε την καλή δουλειά. Πάμε ΠΑΟ"

Θυμηθείτε τα γκολ του αγώνα:

Well done boys, good win today,good to get on the score sheet.Keep the good work up#Pao

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Michael Essien (@iam_ess) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ