ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη επαφή για Μπεργκ

Πρώτη επαφή για Μπεργκ
INTIME SPORTS

Σε καλό κλίμα έγινε η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους του Μάρκους Μπεργκ και τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο η οποία είχε περισσότερο χαρακτήρα γνωριμίας.

Το πρώτο ραντεβού για την αναπροσαρμογή και την επέκταση του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ με τον Παναθηναϊκό έγινε το απόγευμα της Κυριακής (23/11). Οι εκπρόσωποι του παίκτη οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα συναντήθηκαν τόσο με τον Τάκη Φύσσα όσο και με τον Λεωνίδα Βόκολο.

Αυτή ουσιαστικά ήταν μία συνάντηση γνωριμίας ανάμεσα στις δύο πλευρές αφού οι μάνατζερ του Σουηδού επιθετικού δεν είχαν συναντηθεί ξανά με τα δύο στελέχη της πράσινης ΠΑΕ. Στις δύο προηγούμενες επαφές που είχαν γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές ο Νίκος Νταμπίζας ήταν εκείνος που είχε μιλήσει με την πλευρά του Σουηδού.

Η συζήτηση των δύο πλευρών έγινε σε καλό κλίμα και υπάρχει σαφής διάθεση από τις δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί. Από εκεί και πέρα ωστόσο δεν υπάρχει καμία βιασύνη ώστε να τελειώσει γρήγορα το θέμα. Άλλωστε, ο Μπεργκ δεσμεύεται με συμβόλαιο για 2,5 ακόμα χρόνια και στόχος είναι να ολοκληρωθεί το deal με τους καλύτερους δυνατούς όρους και για τις δύο πλευρές.

Η θέληση του Παναθηναϊκού για να κρατήσει και να επιβραβεύσει τον Σουηδό επιθετικό είναι δεδομένη και το ίδιο σκοπεύει να κάνει και με άλλους ποδοσφαιριστές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ