ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη του Ζιλμπέρτο σε εκδήλωση της UEFA

Πρώτη του Ζιλμπέρτο σε εκδήλωση της UEFA
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ταξίδεψε στη Νιόν της Ελβετίας, όπου θα εκπροσωπήσει τον Παναθηναϊκό στην κλήρωση του γ' προκριματικού γύρου του Champions League. Ρεπό και γυμναστήριο στο Κορωπί.

Στη Νιόν της Ελβετίας ταξίδεψε την Πέμπτη (14/7) ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο αγώνων της ΠΑΕ, Σπύρο Βλάχο. Για πρώτη φορά θα παραστεί σε εκδήλωση της UEFA ως εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού και θα επιδιώξει να αναπτύξει τις δημόσιες σχέσεις και να δημιουργήσει σχέσεις με άλλες ομάδες.

Παράλληλα, η ελπίδα του Βραζιλιάνου είναι να συνδυάσει το παρθενικό ταξίδι του υπό την ιδιότητα του διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ με έναν εύκολο αντίπαλο στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League, που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (15/7).

Η προπόνηση της Πέμπτης

Από το… αεροδρόμιο στο Κορωπί πήγαν το μεσημέρι της Πέμπτης (14/7) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που επέστρεψαν από την Κωνσταντινούπολη. Όσοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού με την Φενέρμπαχτσε πήραν άδεια, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν γυμναστήριο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Παρασκευή (15/7) στις 18:30.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ