ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη του Γιόχανσον με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑΣ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑΣ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε το απόγευμα της Κυριακής ο Ματίας Γιόχανσον με 25χρονο μπακ να γνωρίζει και τους νέους του συμπαίκτες.

Με νέο πρόσωπο τον Ματίας Γιόχανσον επέστρεψαν τη Κυριακή το απόγευμα στις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το διήμερο ρεπό που είχαν ύστερα από το ματς στο Μπακού.

Ο Σουηδός άσος φόρεσε τα πράσινα και έκανε τη πρώτη του προπόνηση αφού παρουσιάστηκε στους συμπαίκτες του από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Μάλιστα ο 25χρονος μπακ αφού δούλεψε αρχικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στη συνέχεια, στη διάρκεια του διπλού, δεν έπαιξε και έκανε έξτρα πρόγραμμα σε φυσική κατάσταση. Ένα πρόγραμμα το οποίο αναμένεται να ακολουθήσει για τις επόμενες δέκα μέρες.

Στόχος των πράσινων άλλωστε είναι να τεθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη διάθεση του 49χρονου τεχνικού και φυσικά να μπορέσει να ενισχύσει το τριφύλλι στα ματς με την Αθλέτικ.

Στη προπόνηση της Κυριακής βρέθηκε και ο Λουκ Στιλ ο οποίος ακόμα δεν έχει βρει ομάδα να συνεχίσει τη καριέρα του παρά το γεγονός ότι είναι σε συζητήσεις με συλλόγους από την πατρίδα του. Αντιθέτως στο "Γ. Καλαφάτης" δεν βρέθηκε ο Σωκράτης Διούδης, κάτι που δεν αποκλείεται όμως να συμβεί την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη.

Το πρόγραμμα των πράσινων αρχικά περιελάμβανε προπόνηση στο γυμναστήριο και στη συνέχεια βγήκαν στο γήπεδο όπου επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες και παιχνίδια τακτικής.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί με μια προπόνηση τη Δευτέρα (7/8) το απόγευμα ενώ για την Πέμπτη είναι προγραμματισμένο το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με προπόνηση στο γυμναστήριο και στη συνέχεια βγήκαν στο γήπεδο όπου επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες και παιχνίδια τακτικής.

Δεν έλειψαν βέβαια και τα προβλήματα για τον Έλληνα τεχνικό με τον Βιγιαφάνιες να κάνει θεραπεία και προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ο Μολέδο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και τη Δευτέρα αναμένεται να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ