ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη Τελάντερ, επιστροφή "Τριάντα" στον Παναθηναϊκό

Πρώτη Τελάντερ, επιστροφή "Τριάντα" στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε αποστολή του Παναθηναϊκού τον Τελάντερ ενώ επιστρέφει από τη... σιωπηρή τιμωρία του ο Τριανταφυλλόπουλος. Μέσα και ο Νίνης.

Με τον Ράσμους Τελάντερ για πρώτη φορά σε αποστολή του Παναθηναϊκού θα βρεθεί το τριφύλλι στη Νέα Σμύρνη καθώς ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε τον νεαρό στόπερ στην 20άδα που ανακοίνωσε για το ματς με τον Πανιώνιο.

Στα αξιοσημείωτα και η επιστροφή του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου ύστερα από τη... σιωπηρή τιμωρία που τον ε ίχε εκτός ομάδας για μια σειρά αγώνων εξαιτίας ενός πειθαρχικού παραπτώματος.

Στην αποστολή μετέχει και ο Σωτήρης Νίνης ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του από το ματς με την Καλλονή και είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου αλλά δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα των πράσινων.

Από εκεί και πέρα εκτός έμεινε, όπως αναμενόταν μετά τις δηλώσεις του Αναστασίου, ο Μάικλ Εσιέν ο οποίος θα αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής από το ματς με τον Λεβαδειακό για την 4η αγωνιστική. Ακόμη εκτός αποστολής βρίσκονται οι Μπούρμπος και Δώνης αλλά και οι τραυματίες Λουντ, Κλωναρίδης, Βέμερ και Σάντσεθ καθώς και οι νεαροί Αγγελόπουλος Β. (θα παίξει με τους Νέους) και Κότσαρης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου των πράσινων ανέφερε:

"Την τελευταία προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, «5-2», παιχνίδι κατοχής μπάλας, τελειώματα, εξάσκηση στα στημένα. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κλωναρίδης, Λουντ, Βέμερ ενώ βάρη στο γυμναστήριο έκανε ο Σάντσεθ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Καρέλης, Ατζαγκούν, Πράνιτς, Πέτριτς, Νίνης, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Καλτσάς, Τελάντερ, Αμπέντ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ