ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη προπόνηση για Λουντ με την φανέλα του Παναθηναϊκού

Πρώτη προπόνηση για Λουντ με την φανέλα του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την Πέμπτη το πρωί ο Ρόπιν Λουντ με τον Γιάννη Αναστασίου να κάνει τις συστάσεις στους υπόλοιπους.

Ο Ρόμπιν Λουντ βρίσκεται από την Τρίτη το βράδυ στην χώρα μας και την Πέμπτη φόρεσε για πρώτη φορά την πράσινη φανέλα και γυμνάστηκε κανονικά με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο 22χρονος Φιλανδός πήρε μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης μαζί με όλους όσους δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ που ακολούθησαν αποθεραπεία.

Ο Γιάννης Αναστασίου όπως συνηθίζει στην έλευση κάθε νέου ποδοσφαιριστή στην ομάδα έκανε τις απαραίτητες συστάσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο τριφύλλι λέγοντας: "Να καλωσορίσουμε έναν καινούριο παίκτη στην ομάδα, τον Ρόμπιν, ο οποίος θα κάνει κάποιες μέρες προπονήσεις μαζί μας και μετά θα έρθει πάλι από την αρχή της προετοιμασίας".

Ο Λουντ πήρε μέρος σε όλες τις ασκήσεις του προγράμματος και όπως ήταν λογικό σε αυτή την πρώτη του παρουσία ήταν κάπως μαζεμένος και δεν ξεδίπλωσε τις αρετές του, κάτι που αναμένεται να γίνει στις επόμενες προπονήσεις του τριφυλλιού.

Προπονήσεις και ο Καλτσάς

Από την Κυριακή μέρος στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού παίρνει και ο Νίκος Κάλτσας καθώς βρίσκεται στην Ελλάδα, ψάχνει για σπίτι, και προτιμήθηκε να πάρει γεύση από τη νέα του ομάδα από τώρα και να μην περιμένει την έναρξη της προετοιμασίας. Το πιθανότερο είναι πως ο 24χρονος άσος θα πάρει μέρος στις προπονήσεις μέχρι να ολοκληρώσουν οι πράσινοι την φετινή σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ