ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη με όνειρα αλλά χωρίς νέα πρόσωπα στον Παναθηναϊκό

Πρώτη με όνειρα αλλά χωρίς νέα πρόσωπα στον Παναθηναϊκό

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (27/6) το απόγευμα η πρώτη της νέας χρονιάς στον Παναθηναϊκό με μοναδικό απόντα τον δικαιολογημένο Μπεργκ και τους "κομμένους".

Νέα σεζόν, νέα όνειρα αλλά χωρίς νέα πρόσωπα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, στον Παναθηναϊκό καθώς πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (27/6) το απόγευμα η πρώτη της νέας σεζόν. Παρόντες ήταν όλοι πλην του δικαιολογημένα απόντα Μπεργκ αλλά και των "κομμένων" Εσιέν, Δώνη, Γιαννακόπουλο, Ατζαγκούν, Ταυλαρίδη, Βέμερ και Αναγνωστόπουλο που έχουν άδεια μέχρι τις 3 Ιουλίου και αν δεν βρουν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους τότε θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Αντιθέτως κανονικά στην προπόνηση βρέθηκαν οι Νίκος Μαρινάκης και Βίκτωρ Κλωναρίδης με τους δυο ποδοσφαιριστές να μεταβαίνουν και στην Ολλανδία και όλα να δείχνουν πως αρχικά θα παραμείνουν στον σύλλογο εκτός και αν αλλάξει κάτι το επόμενο διάστημα. Φυσικά σ την πρώτη της νέας σεζόν βρέθηκαν και οι Στάικος, Μαυρομάτης, Αγγελόπουλος, Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Μίγγος, Ευαγγέλου και Ξενόπουλος.

Το πρόγραμμα ήταν πολύ χαλαρό και ουσιαστικά ήταν μια πρώτη επαφή με την μπάλα μετά από ένα μήνα μακριά από τα γήπεδα ενώ οι πράσινοι έχουν προπόνηση και την Τρίτη το απόγευμα ενώ το πρωί της Τρίτης θα γίνουν οι εργομετρικές εξετάσεις.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις της ομάδας, προκειμένου να προπονηθούν για πρώτη φορά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, "κορόιδο" και παιχνίδια με μπάλα, ενώ απουσίασε με άδεια ο Μπεργκ. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 6:30 το απόγευμα".

Μίλησαν στους πράσινους Ζιλμπέρτο-Στραματσόνι

Πριν την έναρξη του προγράμματος ο Αντρέα Στραματσόνι γνώρισε τον Ζιλμπέρτο Σίλβα σε όσους δεν τον γνώρισαν και οι δυο τους μίλησαν στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τους στόχους της φετινής σεζόν.

Οι δυο τους παράλληλα τα είπαν και για ένα τέταρτο, πιθανότατα για τις μεταγραφικές εξελίξεις και τα δεδομένα που υπάρχουν σε όλες τις περιπτώσεις που απασχολούν τους πράσινους.

Πρώτη με όνειρα αλλά χωρίς νέα πρόσωπα στον Παναθηναϊκό
Πρώτη με όνειρα αλλά χωρίς νέα πρόσωπα στον Παναθηναϊκό
Πρώτη με όνειρα αλλά χωρίς νέα πρόσωπα στον Παναθηναϊκό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ