ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη και στο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό

Πρώτη και στο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου υποδέχτηκε στο γήπεδο τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την πρώτη προπόνηση της σεζόν 2015-2016.

Το Σαββατοκύριακο (27-28/6) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού άρχισε ανεπίσημα με τις εργομετρικές μετρήσεις και τη Δευτέρα (29/6) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της σεζόν 2015-2016, στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Ο Γιάννης Αναστασίου υποδέχτηκε τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο και αφού τους καλωσόρισε, τους ανέλυσε εν συντομία το πλάνο που θα ακολουθηθεί στις επόμενες ημέρες, μέχρι την αναχώρηση για την Ολλανδία.

Ενώπιον όλης της ομάδας, σύστησε τους νέους παίκτες και προανήγγειλε ότι μέχρι τη μετάβαση στο Όστερμπεϊχ, θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν ξανά την Τρίτη (30/6), πρωί και απόγευμα.

Παράταση για τις ανανεώσεις

Οι εξελίξεις στη χώρα μας, επηρεάζουν κάθε τομέα της ζωής και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να δώσει παράταση στις ανανεώσεις των καρτών διαρκείας από τους περσινούς κατόχους. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας –που ως περσινοί κάτοχοι Καρτών Διαρκείας είχαν δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους έως αύριο-, ότι λόγω των πρόσφατων εξελίξεων, δίνεται χρονική παράταση και οι θέσεις τους θα διατηρηθούν δεσμευμένες έως και την Παρασκευή 10 Ιουλίου.

Μετά την ημερομηνία αυτή, όσες θέσεις δεν ανανεώθηκαν θα αποδεσμευτούν και θα διατεθούν για αγορά στους υπόλοιπους φιλάθλους, ενώ δεν θα ισχύει το εκπτωτικό προνόμιο του -10% για αγορές μετρητοίς ή με την Panathinaikos FC Visa με έως και 10 άτοκες δόσεις.

Τα εκδοτήρια λειτουργούν στη Θύρα 3 της Λεωφόρου, Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:30 - 17:30 και το Σάββατο 10:00 - 14:00. Παράλληλα, όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν ηλεκτρονικά την Κάρτα Διαρκείας τους μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση www.pao.gr

Επισημαίνεται ότι το Σάββατο 4/7 παραμονή τους αναγγελθέντος δημοψηφίσματος τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά. Ευχαριστούμε".

Αναβολή στην περιοδεία

Στο ίδιο μήκος κύματος, η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" ανέλαβε τις προγραμματισμένες δραστηριότητες της. Αναλυτικά:

"Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ενημερώνει τους απανταχού φιλάθλους του Παναθηναϊκού πως λόγω των πρόσφατων εξελίξεων, αναβάλλονται προσωρινά οι προγραμματισμένες περιοδείες. Θα επανέλθουμε κοντά σας με ανανεωμένες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν. Ευχαριστούμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ