ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη ήττα μετά από 23 ματς και... 16 χρόνια

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη υπέστη την πρώτη εντός έδρας ήττα ύστερα από 23 αγώνες (19 νίκες και 4 ισοπαλίες). Ο Πανιώνιος κατέκτησε "διπλό" στη Λεωφόρο την Κυριακή (3/12), ενώ το προηγούμενο ήταν πριν από 16 χρόνια.

Αήττητο ήταν και πάει για τον Παναθηναϊκό του Μαρίνου Ουζουνίδη. Οι "πράσινοι" ηττήθηκαν 0-1 από τον Πανιώνιο το απόγευμα της Κυριακής (3/12), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή και ο 48χρονος τεχνικός ηττήθηκε για πρώτη φορά στη Λεωφόρο ύστερα από 23 ματς.

Είχαν προηγηθεί 19 νίκες και 4 ισοπαλίες (δεν υπολογίζεται η αναμέτρηση στα χαρτιά με τον ΠΑΟΚ). Στο 25ο έμελλε να την... πατήσει, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Φιορίν Ντουρμισάι στο 73ο λεπτό.

Αυτή ήταν και η πρώτη επικράτηση των "κυανέρυθρων" στη Λεωφόρο από τον Φεβρουάριο του 2001. Στο "Απ. Νικολαΐδης" για την 17η αγωνιστική της Α' Εθνικής, ο Ζίζι Ρόμπερτς σκόραρε στο 90' και χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Πλατείας, με προπονητή τον Δημήτρη Μπαρμπαλιά. Στον πάγκο των "πρασίνων" ήταν τότε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Πέρασαν δηλαδή 16 χρόνια από το τελευταίο "διπλό" του Πανιωνίου στην έδρα του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ