ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη για Εμποκού με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Πρώτη για Εμποκού με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Με την παρουσία για πρώτη φορά και των τριών νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού Εμποκού, Κουλιμπαλί και Σάμπα ξεκίνησε η προετοιμασία των πράσινων ενόψει της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό.

Την πρώτη του προπόνηση με το τριφύλλι στο στήθος έκανε την Τετάρτη ο Πολ Ζοσέ Εμποκού με τον άσο από το Κονγκό να επιστρέφει στην Ελλάδα και να προπονείται κανονικά. Ο Αντρέα Στραματσόνι όπως συνηθίζει με κάθε νέο παίκτη έκανε τις συστάσεις στους υπόλοιπους συμπαίκτες του και καλωσόρισε τον Εμποκού στο τριφύλλι.

Πλέον ο Ιταλός έχει και τους τρεις νεοαποκτηθέντες στην διάθεση του αφού οι Κουλιμπαλί και Σάμπα πήραν μέρος και στην προπόνηση της Τρίτης.

Φυσικά πλην του Εμποκού επέστρεψαν και οι υπόλοιποι διεθνείς ποδοσφαιριστές Μπεργκ, Χουλτ, Γουακάσο και Ιβανόφ και το τριφύλλι ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Μπεργκ, Χουλτ, Γουακάσο, Εμποκού και Ιβανόφ επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό και τέθηκαν στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί συνέχισαν και σήμερα την προετοιμασία τους για το ματς με το Λεβαδειακό οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Ο Κοτσόλης έκανε ξανά θεραπεία, ενώ Μπουμάλ και Τελάντερ συνέχισαν το πρόγραμμα τους. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 6:30 το απόγευμα".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ