ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη φορά μπαμπάς ο Λέτο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Λέτο EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Λέτο έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Ξάνθη καθώς τις επόμενες μέρες περιμένει το πρώτο του παιδί και ήθελε να είναι δίπλα στη σύντροφο του την ώρα της γέννας.

Η απουσία του ονόματος του Σεμπαστιάν Λέτο από την αποστολή του Παναθηναϊκού αποτέλεσε έκπληξη στο άκουσμα της είδησης καθώς ο Αργεντινός εδώ και δέκα μέρες γυμνάζεται κανονικά με τους πράσινους και όλοι περίμεναν πως ο Λέτο θα πάρει χρόνο συμμετοχής στη Ξάνθη.

Αυτό δεν θα συμβεί όμως καθώς ο Λέτο είχε λόγο να ζητήσει από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τον αφήσει εκτός αποστολής και ο 48χρονος προπονητής έδωσε το "ΟΚ".

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Αργεντινός είχε τετ α τετ με τον Έλληνα προπονητή και του είπε πως εντός των ημερών θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς καθώς θα γεννήσει η σύντροφος του και θα ήθελε να είναι δίπλα της και να μην χάσει αυτή τη μοναδική στιγμή για κάθε πατέρα, πόσο μάλλον από τη στιγμή που θα είναι και το πρώτο του παιδί.

Ο Ουζουνίδης έδωσε τη συγκατάθεση του και έτσι άφησε εκτός αποστολής τον Λέτο ο οποίος πιθανότατα θα επανέλθει για το παιχνίδι με τον Αστέρα στο Κύπελλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ