ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη φορά διεθνής ο Μπουμάλ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ κλήθηκε στην 23άδα του Καμερούν για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών και θα έχει την ευκαιρία να κεντρίσει την προσοχή ομάδων του εξωτερικού. Κλήσεις για Κουλιμπαλί, Μπεργκ, εκτός οι Γουακάσο, Χουλτ.

Πλέον, το ρόστερ του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές, ωστόσο προέκυψε ένας ανέλπιστος, που ίσως δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος!

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ συμπεριλήφθηκε στην 23άδα του Καμερούν για το παιχνίδι με το Μαρόκο στις 10 Ιουνίου, για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2019 και για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, που θα διεξαχθεί από τις 17 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου στη Ρωσία.

Το Καμερούν του Ούγκο Μπρος συμμετέχει στον δεύτερο όμιλο με τη Χιλή, την Αυστραλία και τη Γερμανία, εκπροσωπώντας την Αφρική.

Ο Μπουμάλ κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα της χώρας του και ενδεχόμενη καλή παρουσία του στη διοργάνωση, θα αυξήσει την αξία του και θα διευκολύνει την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να τον πουλήσει. Διότι με τις φετινές εμφανίσεις του στον Παναθηναϊκό, δύσκολα θα προσελκύσει ενδιαφερόμενο.

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Ακόμα, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί συγκαταλέγεται στις 23 επιλογές του Αλέν Ζιρές για το παιχνίδι του Μάλι με τη Γκαμπόν στις 10 Ιουνίου στο Μπαμάκο. Ο Μαλέζος δεξιός μπακ θα αναχωρήσει για την πατρίδα του αμέσως μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Τετάρτη 31 Μαΐου.

Επίσης, ο Μάρκους Μπεργκ κλήθηκε από τον Γιάνε Άρνεσον για τα παιχνίδια της Σουηδίας με τη Γαλλία και τη Νορβηγία, σε αντίθεση με τον Νίκλας Χουλτ, που δεν υπολογίζεται.

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο αυτή τη φορά δεν κλήθηκε στην Γκάνα, μετά από συνεννόηση με το προπονητικό επιτελείο και έχει μεταβεί στην Άκρα, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ