ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη επίσκεψη του Ουζουνίδη στο "Γεώργιος Καλαφάτης"

Πρώτη επίσκεψη του Ουζουνίδη στο "Γεώργιος Καλαφάτης"
Ουζουνίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετέβη από νωρίς στο νέο εργασιακό χώρο του, γνώρισε τις εγκαταστάσεις και τους εργαζόμενους, ενώ ο Ζιλμπέρτο θα τον παρουσιάσει στην ομάδα.

"Γεμάτη" είναι η πρώτη μέρα του Μαρίνου Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού... Ο 48χρονος μετέβη στο "Γεώργιος Καλαφάτης" από τις 09:30, προκειμένου να προσαρμοστεί στις νέες εργασιακές συνθήκες και να γνωριστεί με τους ανθρώπους που θα συνεργαστεί.

Οι εργαζόμενοι στο αθλητικό κέντρο τον ξενάγησαν στους χώρους και του έδειξαν το γραφείο που θα εγκατασταθεί, ενώ είχε μία πρώτη ενημέρωση για όλα τα ζητήματα που τον ενδιαφέρουν. Μαζί του ήταν ο συνεργάτης του, Χριστόφορος Κόλα και ο γυμναστής, Νίκος Γιάγκου, ενώ το υπόλοιπο επιτελείο θα αποφασιστεί άμεσα.

Ενώπιον της ομάδας θα τον παρουσιάσει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να έχει συνομιλίες με τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές και να ζητήσει την άποψη τους για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Ήδη, ο Ουζουνίδης φρόντισε να μελετήσει τις εργομετρικές μετρήσεις τους και όλα τα τεστ που έχουν υποβληθεί.

Ο Ουζουνίδης δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεση του, αφού την Κυριακή ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και είναι υποχρεωμένος να επιλέξει τακτική και ενδεκάδα. Οπότε, τουλάχιστον στην αρχή, δεν πρόκειται να αιφνιδιάσει πάρα πολύ...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ