ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη επαφή του Χίλιεμαρκ με την Τζένοα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ έχει αντιληφθεί ότι δεν έχει μέλλον στον Παναθηναϊκό και αναζητά μία λύση για να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Δεν είναι μυστικό ότι το κλίμα στον Παναθηναϊκό για τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ είναι αρνητικό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει πλέον τον Σουηδό χαφ και θα καταβληθεί προσπάθεια να διακοπεί ο δανεισμός του από τη Τζένοα, ώστε παράλληλα να εξοικονομηθούν χρήματα.

Ήδη, ο ατζέντης του 23χρονου ποδοσφαιριστή, Καρλ Πχάγκεν είχε μία πρώτη συζήτηση με τον αθλητικό διευθυντή της Τζένοα, Μάριο Ντονατέλι. Οι δύο άνδρες συζήτησαν εάν υπάρχει χώρος για τον Χίλιεμαρκ στη Τζένοα ή αν πρέπει να αναζητηθούν άλλες εναλλακτικές.

Πάντως, ο Χίλιεμαρκ θα επιστρέψει στην Αθήνα μετά την άδεια των Χριστουγέννων και θα συμμετέχει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Ακόμα δεν έχει προκύψει λύση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή και μέχρι τότε, θα παραμείνει στην Αθήνα. Προς το παρόν, δεν διαφαίνεται ότι ο Ουζουνίδης θα του δώσει άλλη ευκαιρία, αφού είναι δυσαρεστημένος με την απόδοση του.

Ο Χίλιεμαρκ θέλει να διεκδικήσει μία θέση στην 23άδα της Σουηδίας, που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία. Όμως, για να το πετύχει, πρέπει να έχει χρόνο συμμετοχής και με τον παραγκωνισμό του στον Παναθηναϊκό, δεν πρόκειται να τα καταφέρει. Άρα και ο 32χρονος μέσος σκέφτεται σοβαρά να μετακομίσει το 2018.

photo: eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ