ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πανό στην Λεωφόρο για την Σαπεκοένσε

Το πανό στην Λεωφόρο για την Σαπεκοένσε

Οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορεί να μην βρέθηκαν στη θύρα 13 στο ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά κρέμασαν ένα πανό για να τιμήσουν τη μνήμη των παικτών της Σαπεκοένσε που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα.

Τη μνήμη των θυμάτων της Σαπεκοένσε τίμησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να ανεβάζουν ένα πανό μπροστά από την άδεια θύρα 13. Οι οργανωμένοι μπορεί να απείχαν από το ματς και να έμειναν εκτός Λεωφόρου αλλά πριν την έναρξη της αναμέτρησης μπήκαν στο γήπεδο 3-4 που ανέβασαν ένα μικρό πανό.

Σε αυτό ανέφεραν: "All of you Champions Forever, FORCA CHAPE" το οποίο σημαίνει "Όλοι σας πρωταθλητές για πάντα, πάμε CHAPE".

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης μάλιστα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων της Σαπεκοένσε, όπως φυσικά έγινε και στα υπόλοιπα γήπεδα της Super League.

Επίσης στην θύρα 13 οι φίλοι του τριφυλλιού κρέμασαν δυο ακόμα πανό τα οποία καταφέρονταν κατά της διοίκησης και των στελεχών της πράσινης ΠΑΕ. Στο ένα έγραψαν: "Ζητούνται στελέχη με ψυχή... μάγκες με νοοτροπία Παναθηναϊκή" και στο άλλο χαρακτήριζαν ανίκανα τα στελέχη των πράσινων και μισθοφόρους τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ