ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πρώτα οι υπογραφές, μετά η ΠΑΕ"

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Γιαννακόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Οι "συμπαίκτες" του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ξεκαθάρισαν στον ηγέτη της ΚΑΕ ότι δεν πρόκειται να βάλουν χρήματα για την ΠΑΕ αν δεν έχουν έγγραφες δεσμεύσεις από την Κυβέρνηση για το "Athens Alive" πρότζεκτ.

Δεν είναι διατεθειμένοι οι συμπαίκτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επενδύσουν άμεσα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αν δεν έχουν έγγραφες δεσμεύσεις και υπογραφές από την πλευρά της κυβέρνησης για το "Athens Alive" πρότζεκτ.

Προσηλωμένο στον σχεδιασμό του φαίνεται πως παραμένει το κονσόρτσιουμ «Athens Alive» και δεν σκοπεύει να παρεκκλίνει... Αυτό προκύπτει μετά τη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Λονδίνο με τους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων εταιριών, στην οποία αναλύθηκαν τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξήγησε την κακή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και τον κίνδυνο υποβιβασμού λόγω χρεών, προτείνοντας την άμεση είσοδο της κοινοπραξίας στη μετοχική σύνθεση.

Ωστόσο, το κονσόρτσιουμ δεν ανταποκρίθηκε στην πρόταση του ηγέτη της ΚΑΕ. Επανέλαβε, δε, ότι θα αναμειχθεί στην ομάδα ποδοσφαίρου του Τριφυλλιού μόνο όταν υπογράψει τις συμφωνίες με την Κυβέρνηση για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ.

Είναι άγνωστο εάν εξετάστηκαν άλλοι τρόποι βοήθειας του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, ενώ πλέον εξαρτάται από τον Γιαννακόπουλο – που είναι πάρα πολύ ανήσυχος και προβληματισμένος με το θέμα του πιθανού υποβιβασμού- εάν θα αναλάβει εκείνος άλλου είδους πρωτοβουλία τις επόμενες μέρες.

ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ

Ο Γιαννακόπουλος ενημέρωσε την κοινοπραξία και για το ραντεβού του με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός αντιμετωπίζει θετικά το «Athens Alive», αλλά δεν μπορεί να συναινέσει στην πλήρη μορφή του σχεδίου. Οπότε, ζήτησε ορισμένες αλλαγές στο πρότζεκτ και ο Γιαννακόπουλος τις μετέφερε στους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων εταιριών. Την Πέμπτη (22/3) θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στην κοινοπραξία, ώστε να εξεταστούν οι μεταβολές που ζητά η Κυβέρνηση και κατά πόσο επηρεάζουν την επένδυση. Αναλόγως, θα ληφθούν οι αποφάσεις ώστε το κονσόρτσιουμ να επισπεύσει τις ενέργειες του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ