ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προχωρούν σε αποχή οι παίκτες του Παναθηναϊκού

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αποχή απ' τις προπονήσεις, αφού είναι εξοργισμένοι απ' τη μη τήρηση των συμφωνηθέντων όσον αφορά στην καταβολή των οφειλομένων.

Σε αποχή απ' τις προπονήσεις προχωρούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αφού το τελεσίγραφο που είχαν δώσει στους διοικούντες την ομάδα λήγει δίχως να υπάρξει εξέλιξη στο ζήτημα της εξόφλησης της οφειλόμενης δόσης του Δεκεμβρίου.

Η ενημέρωση που είχαν προ ημερών από τον Βασίλη Κωνσταντίνου ήταν ότι στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, οι ξένοι θα εξοφλούνταν το υπολειπόμενο 30% της δόσης του Οκτωβρίου, όπως και συνέβη, αλλά και πως οι Έλληνες θα έπαιρναν μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου.

Μία κίνηση που προκάλεσε την αντίδραση των παικτών, οι οποίοι ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα απ' το διαχωρισμό μεταξύ Ελλήνων και ξένων παικτών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Sport24 Radio 103,3" και του Κώστα Γουλή, οι παίκτες ζήτησαν να πληρωθούν όλοι άμεσα κι όχι οι Έλληνες μέχρι την Τετάρτη (11/04) και οι ξένοι μέχρι τις 18 Απριλίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σημερινή (09/04) προπόνηση, μετά την άδεια του Πάσχα, είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 στο Κορωπί.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αρχίζει η Μεγάλη Εβδομάδα του Παναθηναϊκού
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ