ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προχωράει το πλάνο της αναμόρφωσης της Λεωφόρου

Προχωράει το πλάνο της αναμόρφωσης της Λεωφόρου
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός προχωράει το πλάνο αναμόρφωσης της Λεωφόρου. Μέσα στον Οκτώβρη οι τελικές μελέτες.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κατατεθεί από τον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός το τελικό σχέδιο των έργων καλλωπισμού του "Απ. Νικολαϊδης".

Το σημαντικό βήμα για να προχωρήσει το πλάνο είναι η κατάθεση από πλευράς Παναθηναϊκού των τελικών σχεδίων όσον αφορά τον καλλωπισμό του γηπέδου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το "GOAL" τα στελέχη της Περιφέρειας, με την οποία βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή ο Παναθηναϊκός, έχουν ήδη στα χέρια τους τα προσχέδια και τους προϋπολογισμούς που έχουν βγάλει οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" και έχουν δώσει το "πράσινο" φως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τα τέλη Οκτώβρη θα παραδοθεί το τελικό σχέδιο και να αρχίσουν να τρέχουν τα πρώτα έργα.

Το σχέδιο του Άγγλου αρχιτέκτονα που έχει αναλάβει την αναμόρφωση της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τοποθέτηση δύο μεταλλικών εξεδρών πάνω από τις δύο κεντρικές θύρες του "Απόστολος Νικολαϊδης" που θα ανεβάσουν την χωρητικότητα του γηπέδου κατά τις 4.000 θέσεις.

Οι εξέδρες θα έρθουν από την Αγγλία και θα τοποθετηθούν εκτός του κυρίως "σκελετού" του γηπέδου και θα "πατάνε" επί της Λ. Αλεξάνδρας και επί της οδού Τσόχα, καθώς δεν επιτρέπεται να γίνουν παρεμβάσεις που θα επιβαρύνουν το κυρίως κομμάτι του γηπέδου.

Στις προθέσεις των "πρασίνων" είναι να προχωρήσουν σε πλήρη καλλωπισμό και των εξωτερικών χώρων της Λεωφόρου τοποθετώντας μεταλλικές πλάκες και ένα μεγάλο φωτεινό πίνακα, κατά μήκος του γηπέδου προκειμένου να καλύψουν τα τσιμεντένια κομμάτια και θα ομορφύνουν εξωτερικά το "Απόστολος Νικολαϊδης".

Μέσα στους πρώτους μήνες του 2014 αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα το καλοκαίρι προκειμένου το γήπεδο να δηλωθεί ως έδρα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, εφόσον η ομάδα εξασφαλίσει ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Δείτε την Κυριακή στις 22:00 την εκπομπή SUPER BALL. Στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από την 7η αγωνιστική της Super League. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης. Στο επίκεντρο το ντέρμπι της Τούμπας (ΠΑΟΚ – ΠΑΟ) και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Μανωλά και ανάλυση της πορείας του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ