ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προχωράει για Βάργκας ο Παναθηναϊκός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί μέσα στην εβδομάδα για την απόκτηση του Ρόναλντ Βάργκας ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Εδώ και καιρό ήταν γνωστό πως στον Παναθηναϊκό υπήρχε στη λίστα των υποψηφίων μεταγραφικών στόχων ο Ρόναλντ Βάργκας. Η περίπτωση του είχε ατονίσει το τελευταίο διάστημα αλλά πλέον το όνομα του όχι μόνο επανήλθε στο προσκήνιο αλλά δεν αποκλείεται ο Βάργκας να γίνει η δεύτερη πράσινη μεταγραφή μετά τον Άλτμαν.

Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε πρώτος ο Sport24 Radio και ο Κώστας Γουλής ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση του Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος μέσα στην εβδομάδα.

Ο παίκτης ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που είχε θέσει ο Ουζουνίδης και πρόκειται για μια προσιτή περίπτωση από τη στιγμή που είναι ελεύθερος και οι οικονομικές απολαβές του δεν είναι πολύ υψηλές.

Ο 31χρονος Βάργκας (σ.σ. γεννημένος στις 2/12/1986) με τη φανέλα της ΑΕΚ τα δυο προηγούμενα χρόνια είχε 55 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη έχοντας πετύχει 14 τέρματα. Η πρώτη του χρονιά τους "κιτρινόμαυρους" μάλιστα ήταν σαφώς καλύτερη με τον άσο από τη Βενεζουέλα να μετράει 32 εμφανίσεις με 11 γκολ ενώ τη φετινή σεζόν ολοκλήρωσε την παρουσία του στην ΑΕΚ με 23 παρουσίες και 3 τέρματα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ