ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προχωρά με δεξιό μπακ, στα υπόψη ο Οκς

Προχωρά με δεξιό μπακ, στα υπόψη ο Οκς

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν ξεχωρίσει τον ποδοσφαιριστή ο οποίος τους ικανοποιεί για τη θέση του δεξιού μπακ και επιζητούν τη συμφωνία. Στις πρώτες εναλλακτικές ο Γερμανός, Πάτρικ Οκς. (vd)

Από τον Μίκαελ Εσιέν περιμένουν τα νέα οι φίλοι του Παναθηναϊκού, όμως, ενδέχεται να τους προλάβουν οι εξελίξεις για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ.

Οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με έναν ακραίο οπισθοφύλακα, για να καλύψουν το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας.

Το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο, το έδαφος ήταν πρόσφορο για να επιτευχθεί συμφωνία και από τη στιγμή που τα χαρακτηριστικά του ικανοποιούν τον Αναστασίου, δεν χρονοτρίβησαν.

Επικρατεί αισιοδοξία ότι η υπόθεση θα κλείσει πριν τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Πάντως, μέχρι να κλειδώσει το deal, οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ασχολούνται και με τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν στη διάθεση τους.

Η περίπτωση του Οκς

Ένας από αυτούς είναι ο 32χρονος δεξιός μπακ της Βόλσφμπουργκ, Πάτριτς Οκς, τον οποίο έφεραν στην επιφάνεια γερμανικά δημοσιεύματα την Τετάρτη (20/5).

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και ήδη, έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του. Από τη Βόλφσμπουργκ δεν υπολογίζεται και έχει ενημερωθεί εδώ και πολλούς μήνες ότι δεν πρόκειται να του κατατεθεί πρόταση ανανέωσης.

Ο Οκς προτάθηκε στους Φύσσα, Βόκολο και Αναστασίου και έχει καταγραφεί στη λίστα ως μία εφικτή και αξιόλογη περίπτωση, αλλά, με συγκεκριμένα μειονεκτήματα που δεν τον καθιστούν και την πιο ελκυστική επιλογή.

Στη Βόλσφμπουργκ ανήκει από το καλοκαίρι του 2011 και την πρώτη σεζόν μέτρησε 13 συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα και 1 στο Κύπελλο. Έπειτα, παραχωρήθηκε δανεικός στη Χόφενχαϊμ (12 παιχνίδια) και την προηγούμενη σεζόν είχε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 Κύπελλο. Ωστόσο, την τρέχουσα σεζόν έπαιξε μόνο σε 4 ματς με τις ρεζέρβες, μια και στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν ήταν τραυματίας.

Ο Οκς έκανε το ξεπέταγμα του με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την αγωνίστηκε για 7 ποδοσφαιρικές σεζόν, από το 2004 έως το 2011, έχοντας 227 συμμετοχές, 8 γκολ και 34 συμμετοχές. Παρότι αμυντικογενής, έχει επιθετικές αρετές, αφού, αρκετές χρησιμοποιήθηκε ως δεξιός χαφ, κυρίως, με προπονητή τον Μίκαελ Σκίμπε.

Οι άλλες λύσεις

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ, Ζοάο Περέιρα, έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και έχει μία θέση στη λίστα, όχι, όμως, από τις πρώτες. Επίσης, διατηρείται η γραμμή επικοινωνίας με τον ατζέντη του Ολλανδού ακραίου αμυντικού, Ρούμπεν Λιζόν, ο οποίος αρέσει στον Αναστασίου. Ο ποδοσφαιριστής του Άγιαξ έχει ενδοιασμούς για το ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο, καταβάλλονται προσπάθειες να αλλάξει άποψη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ