ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προχωρά με Αλαφούζο ο Βαρδινογιάννης

Προχωρά με Αλαφούζο ο Βαρδινογιάννης
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα ψηφίσει στη ΓΣ της 8ης Μαΐου τα μέλη που θα του υποδείξει για το ΔΣ ο Γιάννης Αλαφούζος και δεν έχει κλείσει ραντεβού με κανέναν ενδιαφερόμενο επενδυτή.

Από το πρωί της Δευτέρας έχουν αναπτυχθεί σενάρια για την άφιξη στην Αθήνα του Σαουδάραβα Πρίγκιπα, Φεϊσάλ μπιν Αμπντουλαλ Αζίζ Αλ Σαούντ, αλλά και για επικείμενη συνάντηση του με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Το περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ξεκαθάριζε ότι δεν έχει κλείσει ραντεβού με κάποιον ενδιαφερόμενο επενδυτή, αφού κανένας δεν έχει ζητήσει κάτι τέτοιο προς το παρόν. Ως εκ τούτου, δεν τίθεται θέμα συζητήσεων για την παραχώρηση του 54,7% των μετοχών του.

Συγχρόνως, τονιζόταν ότι θα υλοποιηθεί η προφορική συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο. Εκπρόσωπος του Τζίγγερ θα παραστεί στη ΓΣ και θα ψηφίσει τα 13 μέλη που έχει υποδείξει ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, ώστε να συσταθεί ΔΣ και να αναλάβει τη λειτουργία του Παναθηναϊκού.

Αυτή είναι η ενημέρωση που έχει και ο Αλαφούζος, ο οποίος διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και είχε επικοινωνία μαζί του τη Δευτέρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ