ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προχωρά η ελληνοποίηση του Ζέκα

Προχωρά η ελληνοποίηση του Ζέκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζέκα τέθηκε ενώπιον στελεχών της αρμόδιας υπηρεσίας για την απόκτηση ελληνικού διαβατηρίου, ενώ η ομάδα επανήρθε στις προπονήσεις, μετά πολλών απουσιών.

Με την ενεργοποίηση των αναγκαίων μηχανισμών, η απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας από τον Κάρλος Ζέκα προχωρά. Ο Πορτογάλος χαφ πέρασε από επιτροπή του υπουργείου Εσωτερικών την Τετάρτη (9/11), ώστε να εξεταστεί με τον φάκελο του.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας δεν μπορεί να προσδιοριστεί, διότι εμπλέκεται η γραφειοκρατεία που την καθιστά χρονοβόρα και περίπλοκη. Υπάρχουν και άλλα στάδια για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, όμως υπάρχει αισιοδοξία πως το διαβατήριο θα έχει εκδοθεί έως τον Μάρτιο.

Επιστροφή στις προπονήσεις

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, τα όσα επακολούθησαν και το διήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν το απόγεμα της Τετάρτης (9/11). Οι απουσίες βέβαια ήταν αρκετές λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών με τις εθνικές τους ομάδες και το «παρών» δεν έδωσαν οι Γουακάσο, Λουντ, Εμποκού και Κουλιμπαλί.

Οι Μπεργκ, Ζέκα και Λέτο ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι Σάμπα και Μπουμάλ προπονήθηκαν ατομικά. Ο Ιμπάρμπο προσεβλήθη από γαστρεντερίτιδα και έμεινε κλινήρης, καθώς και ο Στάικος.

Ο Στραματσόνι δεν μίλησε στους παίκτες, το πρόγραμμα των οποίων περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής σε μικρό χώρο και στη συνέχεια ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Η προπόνηση της Πέμπτης (10/11) είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.

Με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν και οι Αγγελόπουλος, Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Πίσπας, Παπανικολάου και Μαυρομάτης

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ