ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προχωρά για τον Εμποκού ο Στραματσόνι

Προχωρά για τον Εμποκού ο Στραματσόνι

Ο Ζαν Πολ Εμποκού αρέσει πολύ στον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος έχει συμφωνήσει μαζί του και με την Κάλιαρι για να τον φέρει στον Παναθηναϊκό. Έρχεται εάν παραχωρηθεί ο Κλωναρίδης.

Στον Κριστοφέρ Σάμπα έχει εστιαστεί η προσοχή των φίλων του Παναθηναϊκού, επειδή ο 32χρονος στόπερ βρέθηκε στην Αθήνα και συζήτησε για την ένταξη του στο ρόστερ. Ωστόσο, ενδεχομένως να τον προλάβει ο Ζοσέ Πολ Εμποκού και να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή.

Ο 24χρονος Κογκολέζος επιθετικός και ο ατζέντης του έχουν προχωρημένες συζητήσεις με τον Αντρέα Στραματσόνι και έχουν συμφωνήσει στα βασικά σημεία, προκειμένου να συνεργαστούν. Παρότι η επιθετική γραμμή θεωρείται πλήρης, εντούτοις ο Ιταλός θεωρεί μοναδική ευκαιρία τον Εμποκού...

Για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Εμποκού, πρέπει να προηγηθεί η πώληση του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Μπορεί να χάλασε η παραχώρηση του στην Λόκερεν, αλλά εξελίσσονται διαπραγματεύσεις με ομάδα του εξωτερικού, που δείχνει επιθυμία να τον αποκτήσει.

Ο Εμποκού ανήκει στην Κάλιαρι, αλλά δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και έχει τεθεί στην transfer list. Ο Στραματσόνι θέλει να φέρει τον ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό με μονοετή δανεισμό και έχει εξασφαλίσει τη συγκατάθεση της ιταλικής ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ