ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προχωρά για Παλάσιο ο Παναθηναϊκός

Προχωρά για Παλάσιο ο Παναθηναϊκός

Συζητήσεις για τα οικονομικά δεδομένα έκανε ο Αντρέα Στραματσόνι με την πλευρά της Ίντερ για τον Ροντρίγκο Παλάσιο. Δύσκολα θα μείνει στους "νερατζούρι" χωρίς τον ήδη φευγάτο, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, αποτελεί μείζον θέμα για τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Όπως αναφέρει η "Live Sport", ο Ροντρίγκο Παλάσιο της Ίντερ είναι ο παίκτης που θέλει να φέρει ο Αντρέα Στραματσόνι στο "τριφύλλι".

Μάλιστα, έχουν γίνει και πρώτες συζητήσεις για τους οικονομικούς όρους ανάμεσα στον Ιταλό προπονητή και την πρώην ομάδα του, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ανάψει το "πράσινο φως". Ο "Στράμα" ρώτησε να μάθει τις απαιτήσεις του Αργεντινού, ο οποίος πολύ δύσκολα θα μείνει στο Μιλάνο χωρίς τον ήδη φευγάτο, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν ομάδες που θα θελήσουν να προσελκύσουν τον διεθνή επιθετικό, γι' αυτό και η πλευρά του Παναθηναϊκού κάνει ήδη τις κινήσεις της, ώστε να είναι ένα βήμα μπροστά. Ο Στραματσόνι μιλάει με την πρώην ομάδα του και το μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος του έχει μεταφέρει την επιθυμία του προπονητή για να τον ντύσει στα πράσινα.

Βέβαια, ο Παλάσιο δεν είναι ο μόνος παίκτης που βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι, αφού υπάρχουν και άλλα ονόματα σε περίοπτη θέση. Όσο δεν είναι σίγουρο για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Μάρκους Μπεργκ, ο Στραματσόνι κοιτάζει για περιπτώσεις παικτών που μπορούν να ενισχύσουν την επίθεση του "τριφυλλιού" την επόμενη σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ