ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προβλήματα με τους Κουλιμπαλί και Γιόχανσον

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί και ο Ματίας Γιόχανσον δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής, αφού ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ελεύθερο Σαββατοκύριακο για την ομάδα.

Σε υπέρηχο υποβλήθηκε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί την Παρασκευή (10/11), προκειμένου να εκτιμηθεί ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Η διάγνωση για τον Αφρικανό δεξιό μπακ ήταν θλάση πρώτου βαθμού στην έξω κεφαλή του γαστροκνημίου, ωστόσο η συμμετοχή του στο ντέρμπι (19/11) με την ΑΕΚ θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα. Επιπροσθέτως, ο Κουλιμπαλί προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα και έτσι και αλλιώς, παρέμεινε κλινήρης για να αναρρώσει.

Πρόβλημα προέκυψε και με τον αναπληρωματικό του Κουλιμπαλί στο δεξιό άκρο της άμυνας, τον Ματίας Γιόχανσον. Ο Σουηδός αμυντικός εμφάνισε φλεγμονή στον τένοντα και γυμνάστηκε ατομικά. Σε πρώτη φάση, εκτιμάται ότι η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία και θα ενσωματωθεί στην προπόνηση της Δευτέρας (13/11).

Στο ομαδικό πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού άρχισαν με προθέρμανση με ασκήσεις συναρμογής, συνέχισαν με ασκήσεις ταχύτητας και αντοχής με και χωρίς μπάλα, ολοκλήρωσαν με πιεστικά παιχνίδια φυσικής κατάστασης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οιΒιγιαφάνιες, Τσάβες, Μολέντο, θεραπεία έκανε οΛουτσιάνο, ενώ λείπουν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος και Λουντ.

Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018, ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραχώρησε ρεπό στους παίκτες του για το Σαββατοκύριακο και τους περιμένει τη Δευτέρα, για να αρχίσουν προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ