ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προβάρει την ενδεκάδα της Ευρώπης

Προβάρει την ενδεκάδα της Ευρώπης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα αποκαλύψει πολλές από τις σκέψεις του για την ενδεκάδα και την τακτική, στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Τσβόλε στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Την τελευταία δοκιμή σε συνθήκες παιχνιδιού, πριν τα ματς του γ' προκριματικού γύρου του Europa League, θα έχει την ευκαιρία να κάνει ο Αντρέα Στραματσόνι, την Τετάρτη (20/7), στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Τσβόλε στο "Απόστολος Νικολαΐδης" (21:00).

Με βάση όσα έδειξε στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, ο Ιταλός προπονητής θα επιστρέψει στο 4-2-3-1, μετά το 3-4-3 της Κωνσταντινούπολης και θα χρησιμοποιήσει για τουλάχιστον 60 λεπτά, τους παίκτες τους οποίους προορίζει για βασικούς στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Ο Στιλ θα αρχίσει στην εστία, ο Μέστο στο δεξιό άκρο της άμυνας και ο Χουλτ στο αριστερό, οι Μολέντο και Ιβανόφ θα αποτελέσουν το δίδυμο των στόπερ, οι Ζέκα και Λεντέσμα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, ο Ιμπάρμπο θα είναι ο δεξιός εξτρέμ, ο Γουακάσο ο αριστερός και ο Λουντ θα έχει επιτελικό ρόλο, ενώ ο Μπεργκ θα αγωνιστεί στην επίθεση.

Όσον αφορά τον Γουακάσο, ο Γκανέζος θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και οι οπαδοί του Τριφυλλιού θα αποκτήσουν εικόνα για τις δυνατότητες του.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ