ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πρόβα τζενεράλε" για ομάδα και γήπεδο το φιλικό με την Τσβόλε

"Πρόβα τζενεράλε" για ομάδα και γήπεδο το φιλικό με την Τσβόλε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το φιλικό του Παναθηναϊκού κόντρα στην Τσβόλε στις 20/7 δεν θα αποτελέσει μόνο μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δει ο κόσμος του τριφυλλιού από κοντά τους πράσινους αλλά και για να διαπιστώσει κανείς τις πρώτες αλλαγές στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Η φετινή "πρόβα τζενεράλε" του Παναθηναϊκού θα γίνει κόντρα στην Τσβόλε την Τετάρτη 20 Ιουλίου αλλά φέτος θα είναι διπλή και όχι μόνο αγωνιστική. Αυτό γιατί πλην της ομάδας που θα δει από κοντά ο κόσμος θα μπορέσει να δει και πως έχει διαμορφωθεί το "Απόστολος Νικολαϊδης" μετά τον πρώτο καλλωπισμό και τις εργασίες που έχουν ήδη γίνει στην Λεωφόρο.

Όπως έκανε γνωστό μάλιστα η πράσινη ΠΑΕ στα τέλη Ιουλίου ή στις αρχές Αυγούστου θα υπάρξει και επίσκεψη των ανθρώπων της UEFA στο ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού ενόψει του καθιερωμένου sitevisit για τους αγώνες του τρίτου προκριματικού του Europa League.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

"«Πρόβα τζενεράλε» για ομάδα και… γήπεδο το ματς με την Τσβόλε.

Η ποδοσφαιρική σεζόν βρίσκεται… προ των πυλών, καθώς τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη πλησιάζουν.

Το επικείμενο φιλικό παιχνίδι με την Τσβόλε, που θα διεξαχθεί στις 20 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο «Απόστολος Νικολαϊδης», θα είναι η «πρόβα τζενεράλε» για ομάδα και… γήπεδο, πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, στις 28 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας μας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, θα υπάρξει και το καθιερωμένο sitevisit από ανθρώπους της UEFA. Συγκεκριμένα, οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα επιθεωρήσουν τη Λεωφόρο είτε στις 29/07 είτε στις 1 ή 2 Αυγούστου, ανάλογα με την κλήρωση που θα προκύψει στις 15 Ιουλίου.

Η ανάπλαση της φυσικής έδρας του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί κανονικά και μετά την διεξαγωγή των πρώτων ευρωπαϊκών παιχνιδιών. Με τα έργα να είναι σε διαρκή εξέλιξη όλο το καλοκαίρι, στο πλαίσιο της κατασκευής της νέας Λεωφόρου.

Παράλληλα, συνεχίζεται η δράση ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ . Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.nealeoforos.gr και το www.paomprosta.gr ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ