ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Προτιμά την Ισπανία ο Γουακάσο"

"Προτιμά την Ισπανία ο Γουακάσο"

Η Έλτσε, στην οποία είχε αγωνιστεί ο Γουακάσο Μουμπάρακ στο παρελθόν, φέρεται να έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Γκανέζο χαφ, για να τον εντάξει στο ρόστερ της. Περιμένει ο Στραματσόνι.

Μία νέα διάσταση στην υπόθεση του Μουμπάρακ Γουακάσο δίνει η ισπανική ιστοσελίδα "teleelx.es"! Σε δημοσίευμα της, υποστηρίζει ότι παρά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ο Γκανέζος κεντρικός χαφ προτιμά να παραμείνει στην Primera Division, όπου ολοκλήρωσε τη σεζόν 2015-2016 με τη Λας Πάλμας.

Σύνφωνα με την αναφορά της ισπανικής ιστοσελίδας, ο αθλητικός διευθυντής της Έλτσε, Χούτι Μολίνα, φέρεται να επικοινώνησε με τον Γουακάσο και του εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστούν. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίζεται θετικός στην προοπτική, αφού ο συγκεκριμένος προορισμός αρέσει και στη σύζυγο του.

Ο Γουακάσο αγωνίστηκε στην Έλτσε από το 2008 έως τον Δεκέμβρη του 2010 και διατηρεί σπίτι στην πόλη, ενώ τα παιδιά του φοιτούν σε σχολείο της συγκεκριμένης επαρχίας. Οπότε, είναι προφανές πως η ομάδα συγκεντρώνει πολλά θετικά, σε αγωνιστικό και σε προσωπικό επίπεδο για τον Αφρικανό.

Φυσικά, το δημοσίευμα επισημαίνει πως η επιθυμία του Γουακάσο δεν διασφαλίζει τη μεταγραφή, διότι τα δικαιώματα του ανήκουν στη Ρουμπίν Καζάν. Ο Γουακάσο δεσμεύεται έως τον Ιούνιο του 2017, οπότε δεν μπορεί να αποφασίσει ανεξάρτητα από τη ρωσική ομάδα. Επιπρόσθετα, άλλες δύο ισπανικές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί.

Προς το παρόν, ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει ένδειξη ότι ο δανεισμός παρουσιάζει κάποια εμπλοκή, ωστόσο όσο καθυστερεί η ολοκλήρωση του, τόσο αυξάνονται οι αμφιβολίες για την επίτευξη συμφωνίας. Ο Ιταλός δεν μπορεί να κάνει πολλά, παρά να περιμένει στις επόμενες ώρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ