ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή ο Πιεμπονγκσάντ στον Αλαφούζο

Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή ο Πιεμπονγκσάντ στον Αλαφούζο

Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση της πρότασης του "Pan Asia Investments" για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ζητήθηκε απάντηση από τον Γιάννη Αλαφούζο μέχρι την Παρασκευή. Οι επόμενες κινήσεις του fund ανάλογα με την απάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Aλλάζουν τα δεδομένα στο θέ μα της πρότασης του "Pan Asia Investments" fund για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ζητήθηκε απάντηση από τον Γιάννη Αλαφούζο στην προσφορά που έχει κατατεθεί μέχρι την Παρασκευή!

Η προθεσμία που είχε αναφερθεί στα χθεσινά ρεπορτάζ για τις 15 Μαϊου "ακυρώνεται" πλέον, καθώς φαίνεται πως ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και οι συνεργάτες του θέλουν πολύ πιο γρήγορα μια καθαρή θέση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον οποίο είναι σε επαφ ή εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα.

"Τρέχουν" πλέον οι εξελίξεις από μέρα σε μέρα στο συγκεκριμένο θέμα και θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί παρά τη θετική διάθεση του Αλαφούζου. Προς το παρόν οι επικεφαλής του fund έχουν αποφασίσει να ενεργήσουν ως εξής ανάλογα με την απάντηση του Αλαφούζου...

- Αν αποδεχθεί την προσφορά, προχωρούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα επόμενα βήματα, με διασταύρωση των οικονομικών στοιχείων και όλα τα "διαδικαστικά" για τη μεταβίβαση της ΠΑΕ.

- Αν αρνηθεί την πρόταση, θα επανεξετάσουν τη θέση του fund, ενδεχομένως να ακολουθήσουν νέες διαπραγματεύσεις (όχι το πιο πιθανό σενάριο...) και να γίνουν εκ νέου συζητήσεις με τον Αλαφούζο στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

- Αν δεν απαντήσει ο Αλαφούζος (δύσκολο, αλλά όχι απίθανο αν θυμηθούμε τι συνέβη με την πρόταση του "Athens Alive" πρότζεκτ), προγραμματισμός συνέντευξης Τύπου (!!!) για το θέμα, με διάθεση να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ήδη το "μπαλάκι" είναι στην πλευρά του Αλαφούζου, ο οποίος καλείται να αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις του, πλέον όμως η πίεση είναι πολύ μεγαλύτερη στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Ειδικότερα από τη στιγμή που δεν διαφαίνονται θετικά νέα για την αλλαγή του κανονισμού περί υποβιβασμού των ομάδων που δεν παίρνουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα (ούτε από τη Σούπερ Λίγκα, κυρίως όμως ούτε από την ΕΠΟ που λαμβάνει την τελική απόφαση!). Ήδη το... τρένο ενός πλήρους φακέλου στο τμήμα αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ έχει χαθεί και μάλλον βρισκόμαστε μπροστά στο διαφαινόμενο δίλημμα "Πώληση ή υποβιβασμός". Υπομονή για τις εξελίξεις των επόμενων ημερών...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ